maanantai 8. kesäkuuta 2015

Monikkomammojen vapaapäivä, kynsijuttuja ja muuta höpöhöpöä

Mulla on kädet ja kynnet olleet viime aikoina luokattoman huonossa kunnossa. Talvella käsien iho kuivui pahasti, mitä ei jatkuva vedellä lotraaminen ainakaan ole auttanut. Lisäksi keväiset puutarhatyöt ovat saaneet laiminlyömään käsien hoitamista ja etenkin kynsien lakkaaminen on viime aikoina jäänyt.

Eilinen oli pyhitetty monikkomammojen vapaapäivälle, joten päätin viime viikolla kunnostautua ja tehdä käsihoidon sekä lakata kynnet pitkästä aikaa päivää varten.

Käsihoitoon käytin:

- veteen liotettavaa manikyyri pilleriä
- Garnierin vartalokuorintaa
- 4-osainen viila, jolla saa hiottua kynsien pinnan
- sakset ja pihdit, joilla saa leikattua repsottavia kynsinauhoja
- tavallinen viilaTämä ennen kuva on todella järkyttävä, mutta paljastaapahan, että hoito ja pieni panostaminen itseensä tuli taas todellakin tarpeeseen!


Lakkaus oli jälleen hyvin simppeli ranskalainen lakkaus kesäisen pinkeillä kärjillä. Heti on paljon huolitellumpi olo, kun on kynnet lakattu!


Meillä oli tosiaan eiliselle varattuna meno-paluu Tallinnaan ja tarkoitus oli viettää ihana päivä Tallinnassa viiden monikkoäidin kesken. Lauantaina saatiin kuitenkin viesti, että kaikki Linda Linen lähdöt sunnuntailta on peruttu myrskytuulen takia. Haaveet ihanasta Tallinnapäivästä siis romuttuivat siihen ja viestiketju kävi kuumana lauantai-iltana, kun mietittiin millä lievennetään pettymystä ja mihin suunnataan sunnuntaiksi! Kerrankin, kun oltiin saatu sovittua lapsivapaa päivä kaikille, niin eihän sitä voitu yhden myrkyn takia perua!

Lopulta päädyttiin Fazerin brunssille, shoppailukierrokselle, terassille ja vielä illalla uudestaan syömään! Kului se päivä hyvin Helsingissäkin ja uusi ajankohta Tallinnaan on jo sovittuna, nyt valitaan laiva, jota ei pienet myrskytuulet haittaa!

Vapaapäivä ja hyvä seura tuli todella tarpeeseen. Ihan mahtavaa höpötellä, kun kaikilla on vähän yli vuoden ikäiset kaksoset. Vertaistukea parhaimmillaan!

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

 1. Voi miten iso muutos! Tarvisi itsekin tehdä joskus näille järkyille kynsille ja kynsinauhoille jotain! Toivottavasti pääsette uudestaan reissuun, eikä tule esteitä!

  PS. UPEAT SORMUKSET! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni juttu, mutta heti on fiinimpi olo, kun on kädet kunnossa! Ja kiitos, sormukset olen itse valinnut! ;)

   Poista