torstai 11. kesäkuuta 2015

Meiltä tänään

Valokuvaamisesta on tullut itselleni viime aikoina yksi kivoimmista rentoutumiskeinoista. Lasten vedellessä päikkäreitä napsin hiljaisesta kodista kuvia. Ihana hetki omaa aikaa. Pidemmittä puheitta, kuvia meiltä.


Ihana aurinkoinen päivä. Ulkoiltiin aamulla lähipuistossa vajaa pari tuntia ja nyt lapset unilla. Kuumeisesti yritän miettiä, jotain kivaa tekemistä loppupäiväksi. Mies on vielä koko illan ylitöissä, joten aika kyllä kuluu paremmin, kun lähtee pois kotoa tai omalta pihalta. Ehkäpä me suunnataan johonkin lähirantaan jäätelölle aurinkoisen iltapäivän kunniaksi!

Mukavaa torstain jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Päikkyajat on parhaita rentoutumismahdollisuuksia! :) Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosiaan ei meillä ainakaan mitään mahdollisuutta minkäänlaiseen rentoutumiseen, jos lapset hereillä! ;)

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin ihana koti ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) monta asiaa, joille vielä haluaisi itse tehdä jotain... ;)

   Poista
 3. Mä niin tykkään teidän kodista! Ah kuinka ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäät! Välillä sitä miettii, että jaksaako joku näitä samoja nurkkia katsella... Meillä kun ei tuo sisustus juurikaan muutu! Mutta ehkä tässä nyt oli jokunen uusi kuvakulmakin sentään! ;)

   Poista
 4. Hei oletteko itse maalanneet nuo mustat portaat vai onko ne ollut valmiina tuon väriset. Itsellä ollut harkinnassa myös mustat portaat, kun maalaus olisi edessä. Teillä ne näyttävät ainakin upeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan maalattu itse, portaat oli alun perin männyn väriset. Mun mielestä ne tuo kivasti särmää sisustukseen ja on kuitenkin hieman yllättävä ratkaisu! :)

   Poista
 5. Okei. No sitäpä juuri, ovat tosi tyylikkäät eivätkä kuitenkaan pompi silmille :) Aluksi vähän kummeksuin miehen ideaa maalata mustaksi, mutta nyt on jo ihan eri ääni kellossa :)

  VastaaPoista
 6. Okei. No sitäpä juuri, ovat tosi tyylikkäät eivätkä kuitenkaan pompi silmille :) Aluksi vähän kummeksuin miehen ideaa maalata mustaksi, mutta nyt on jo ihan eri ääni kellossa :)

  VastaaPoista