maanantai 1. kesäkuuta 2015

Brunssilla Peroba Cafessa

Huomenta ja ihanaa kesäkuun ensimmäistä!

Mies täyttää tällä viikolla pyöreitä ja varasin meille juhlapäivän kunniaksi eiliseksi brunssin Leppävaaran Peroba Cafesta. Paikka oli itselleni uusi tuttavuus enkä siis todellakaan tiennyt, että kotikaupungistamme löytyy tällainenkin ihastuttava brunssipaikka!

Peroba Cafe sijaitsee siis Villa Ylänteessä ja paikka on todella viehättävä. Tällaisissa vanhoissa kartanoissa on vaan oma tunnelmansa, vaikka sitten sijaitseekin aivan Leppävaaran kerrostalojen kupeessa!

Pöytävarausta tehdessäni tiedustelin etukäteen paikan syöttötuoleista, sillä meidän poppoolla syömisestä ei tule mitään, jos tyttöjä joutuu pitämään sylissä ja jo etukäteen saatiin aivan ihanaa palvelua, kun meidän käyttöön luvattiin varata kaksi syöttötuolia! Puhelimessa myös lapsetkin toivotettiin sydämellisesti tervetulleiksi!Me oltiin ensimmäisessä kattauksessa, joka alkoi jo kymmeneltä. Oikein sopiva ajankohta meidän aikaiseen aikatauluumme! Paikalla oli useampi muukin lapsiperhe ja tunnelma kartanossa oli mukavan rento. Yllättävän hyvin meidänkin lapset jaksoivat istua pöydässä ja keskittyä syömiseen!

Ruoat olivat todella hyviä, tarjolla oli muun muassa peruna-parsasalaattia, espanjalaista munakasta, hedelmäsalaattia, croisantteja, leikkeleitä, lihapullia, graavattua lohta, saaristolaisleipää sekä luonnonjugurttia ja talon mysliä. Lisäksi löytyi juustovalikoima, pannukakkua sekä pannacotta Romanoffin mansikoilla.

Meillä ainakin lapsetkin tykkäsivät ja pienillekin löytyi paljon maisteltavaa. Alle kaksivuotiaat syövät tuolla veloituksetta ja meidän kolmevuotiaasta meni varsin kohtuullinen kolmen euron maksu.


Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa Peroban brunssi, mikäli täällä päin asustelet tai liikut! Kartano itsessään on myös todella viehättävä miljöö ruokailla ja paikka oli kivasti sisustettu. Tänne täytyy päästä vielä uudestaankin!

Toinen tosi kiva brunssipaikka Espoossa on muuten Cafe Bastvik.

4 kommenttia:

 1. Peroba Cafe on ihastuttava! Pitäisi useammin käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva paikka! Miten en ole tiennytkään tällaisesta paikasta aiemmin!

   Poista
 2. Kaunis ja tunnelmallinen brunssipaikka! Kiitos vinkistä. Taidetaan käydä kokeilemassa brunssia koko perheellä tämän kesän aikana :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kannattaa käydä kokeilemassa! :) mutta kannattaa jo pöytävarausta tehdessä pyytää varaamaan myös syöttötuolit lapsille, tuoleja taisi olla vain kolme koko paikassa...

   Poista