perjantai 22. toukokuuta 2015

Välipalaa auringossa ja muita perjantain juttuja

Tänään vietettiin aamupäivä läheisessä leikkipuistossa. Ihana sää ja paljon muita lapsia äiteineen tai isineen. Puistossa on lelulaatikot auki ja poika ainakin on ihan innoissaan, kun pääsee leikkimään "uusilla" leluilla. Meidän pieninkin, eli I, joka ei vielä kävele ilman tukea, viilletti taaperokärryn kanssa pitkin puistoa into piukeena!

Lasten nukkuessa päiväunia (poikakin puolitoista tuntia!) innostuin keittämään raparperikiisseliä välipalaksi. Oman pihan raparperit alkavat olla jo hyvän kokoisia! Oli muuten varmaan ensimmäinen itse tehty kiisseli sitten yläasteen köksätuntien!Kiisselin kaveriksi pakastemansikoita ja kermavaahtoa ja hyvin upposi välipalaksi iltapäiväauringossa!


Kipot kiisseliä itselle, pojalle ja tytöille yhteinen. Kai muutkin kaksosten äidit syöttää pienille kaksosille kaiken aina samalta lautaselta ja samalla lusikalla?! Mä ainakin!
Meillä onkin taas edessä juhlaviikonloppu, sillä sunnuntaina vietetään pojan 3-vuotispäiviä! Hurjan nopeasti vuodet menevätkin... Muistan pojan synnytyksen ja ensi hetket elävämmin kuin tyttöjen kohdalta ja tuntuu, että vastahan tuo pieni poika syntyi. Ja nyt meiltä löytyy jo todella omatoiminen, puhelias ja vähän uhmakas kolmevuotias! 

Mies lähti tyttöjen kanssa postiin ja poika on naapurissa, joten nyt ruoan tekoon. Se olis pizzaperjantai!

Palaillaan synttäritunnelmissa! 
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Meillekin pitäisi laittaa raparperia, kiitti kun muistutit ;) Ihania, kesäisiä kuvia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, se on helppo kasvatettava! Aiemmin olen tehnyt vain raparperipiirasta, mutta kiisseli oli niin hyvää, että varmasti teen toistekin!

      Poista