tiistai 12. toukokuuta 2015

Räpsyjä terassilta

Pihalla ja terassilla on viime aikoina ollut koko ajan jokin projekti meneillään, joten kokonaiskuvat terassista eivät ole oikein edukseen. Viikonlopun touhuilujen lomassa sain kuitenkin kuvattua pieniä paloja terassilta ja pihalta. Monella kun piha- ja terassijutut ovat tähän aikaan vuodesta mielessä, niin tässä vielä vähän fiiliksiä meiltä.

kaapelikela

Uudet Ikean lepotuolit ovat löytäneet paikkansa kaapelikelapöydän äärestä. Tuolit ovat tosi hyvät istua ja selkänojansäätömahdollisuus plussaa! Myös pehmusteet ovat Ikeasta.


ikean terassipöytä

Myöskin Ikeasta ostettu uusi pöytä sai ylleen muovisen kaitaliinan. Helppo ratkaisu pihalle ja ei haittaa vaikka kastuu. Tästä näkee nyt, että ihan hyvin nuo vanhat tuolit sopivat uuteen pöytään. Mustat istuintyynyt sopisivat tosin kokonaisuuteen paljon paremmin kuin nuo siniset.


havuistutus

Tästä kivi-havuistutuksesta on tullut mulle varsinainen hyvän mielen projekti. Tämä muovautuu valmiiksi pikkuhiljaa, mutta on nyt jo kovasti mieleeni. Tästä tulee tosi kiva! Ja tosiaan nyt on saatu istutettua myös kiinankataja. Korkeuserot tuovat kivaa vaihtelua istutuksiin ja kokonaisuus miellyttää ainakin mun silmää.

havuja ja kiviä istutus

metalliset terassikalusteet

Parvekekalusteet ovat siirtyneet omenapuiden katveeseen. Tässä voi vaikka juoda aamukahvinsa, aurinko kun ei vielä aamusta terassille paista.


En malta odottaa, että kaikki lähtevät kasvamaan ja vihreys lisääntyy. Etenkin tuota nurmikon kasvua odotan jo kuin kuuta nousevaa! Maa on niin karun näköinen mullalla ja houkuttelee liikaa noita pieniä lapion kanssa kaivelemaan! 

Ensimmäistä kertaa on tainnut pieni puutarhakärpänen puraista minuakin!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniin näköistä!! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä olet hankkinut tuon muovisen liinan terassin pöydälle? Mulla on etsinnässä meidänkin terassille liina.. Kivalta näyttää kyllä sielä teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) liina on ostettu metritavarana Hong kongista. Ostin tämän alunperin sisälle ruokapöydän päälle, mutta sopii nyt kesäksi paremmin ulos.

   Poista