perjantai 29. toukokuuta 2015

Olohuone uudesta kuvakulmasta

Bongasin Jennin blogista Kiilto:n haasteen kuvata kotiaan lintuperspektiivistä. Tartuin toki heti haasteeseen ja nappasin kuvia olohuoneesta ja ruokailutilasta hieman uudesta kuvakulmasta.

Kuvat on otettu meidän portaikosta ja kyllä vaan se oma koti näyttää erilaiselta eri kuvakulmista ja vielä valokuvien välityksellä! Pakko myöntää, että "ihan pienen" lelujen raivauksen tein kuvia varten. Lapset istuivat välipalalla saarekkeen ääressä tällä välin! Muuten meillä ei kyllä loju juurikaan tavaroita ympäriinsä ja kaikki tasot pyrin pitämään tyhjinä ylimääräisistä tavaroista. Riittää, että lelut siivoaa, niin yleensä kämpän saa siistiksi. Mulla ainakin kämpän siisteystaso vaikuttaa omaan fiilikseen tosi paljon ja jos himassa on kaaos, ahdistaa helpommin kaikki muukin. Siistissä kodissa on vaan paljon kivempi olla!

Osallistun tällä postauksella Kiilto Kodinhoitotuotteiden kuvakisaan, katso kisa osoitteessa http://kiiltokodinpuhdistus.fi/yritystiedot/haaste-bloggareille/

Haastan mukaan Sanna M:n.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun tartuit haasteeseen, teillä on niin nättiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Kiva ottaa välillä kuvia eri kuvakulmista :)

   Poista
 2. Kiitos Paula haasteesta! Tämä on tosi kiva!! En olekaan kirjoitellut pitkään pitkään aikaan mitään kodista ja nyt saa vielä kuviin uuden perspektiivin. Jes :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tartut haasteeseen! Teillä on niin kaunis koti, että kovasti kotipostausta odotellessa! :)

   Poista