keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kutrit kuntoon!

Eilen oli luvassa harvinaista herkkua, kun tämä äiti pääsi pitkästä aikaa kampaajan tuoliin. Ja siis pitkästä aikaa tarkoittaa tässä tapauksessa yli vuotta! Ja latvat olivatkin sen näköiset...


Mulla on aina ollut puolipitkät tai pitkät hiukset ilman mitään sen kummempaa mallia. Koko päätä en ole värjännyt sitten teinivuosien ja nyt aikuisiällä olen laitattanut vain raitoja. Yllä olevassa ennen-kuvassa siis hiukset aikalailla oman väriset, toki jotain niistä vanhoista raidoista on jäljellä.

Mun mielestä raidat on tosi huoleton vaihtoehto. Lookki säilyy luonnollisena, kun pohjana on oma väri, mutta raidoilla saa tuotua raikkautta ja ilmettä. Eikä haittaa vaikka ne kampaamokäyntien välit vähän venähtäisivät...!  Mun luottokampaaja on muuten Espoon Matinkylässä toiminimellä töitä tekevä Hanna (Hanna Sievänen tmi). Aina on kyllä saanut lähteä tyytyväisenä kotiin!

Lopputulos on kyllä taas todella kiva! Luonnollinen ja eläväinen sekä huomattavasti freshimpi! Me päädyttiin Hannan kanssa tälläkin kertaa laittamaan kahta eri raitaväriä, tummaa ja vaaleaa. Ja pituutta hiuksista lähti viitisen senttiä. Vähän näissä jälkeen kuvissa latvat näyttävät edelleen homssuisilta ja yritinkin vielä illalla kotona saada kuvaa hiuksista, mutta eihän siitä mitään tullut...


Pikkuneiti E on aina vähän turhan innokkaana mukana jos on kyse meikkaamisesta tai hiusten harjaamisesta. Äidin jutut kiinnostaa selvästi!

Yhden lähikuvan kuitenkin sain, tässä ehkä näkyy parhaiten nuo raitojen sävyt ja tässä mielestäni näkyy hyvin myös se, että lopputulos on todella luonnollinen.


Kylläpä taas koko ilme ja mieli piristyi pienen hiustenlaiton seurauksena! Välillä on kyllä enemmän kuin oikeutettua ottaa hetki omaa aikaa ja panostaa itseensäkin! Ensi viikolla onkin sitten pojan vuoro istua Hannan tuoliin, niin saa poikakin kesätukan!

Mitäs pidät uudesta raidoitetusta lookista?

5 kommenttia: