maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivä ja viikonlopun touhuja

No, nyt riittää juhlaviikonloppua toisen perään. Jos viime viikko aloitettiin vappuviikonlopun fiiliksillä, niin aloitetaas tämä blogiviikko ihanan aurinkoisen äitienpäiväviikonlopun tunnelmissa.

Koko viikonloppu kiteytyi oikeastaan hyvään ruokaan ja herkutteluun.

Perjantaina hamppareita... 

itsetehty hampurilainen
  
...lauantaina herkuteltiin kaverin pojan nimiäisissä...


tarjoilut nimiäisiin


Kaverini oli tilannut juhliin aivan ihanan kakun! Nuo nallet ovat niin suloisia!

ristiäiskakku

...ja sunnuntaina oli vuorostaan aika juhlistaa meitä äitejä, ja milläs muulla kuin hyvällä ruoalla!äitienpäiväkakku

puinen rannekoru

Sunnuntaina sain herätä valmiiseen aamupalapöytään, jossa odotti ihania herkkuja ja pojan tekemä kortti ja lahja. <3 Lahjaksi sain ihanan, pojan itse puuhelmistä tekemän rannekorun.

asu nimiäisiin

Vaikka lauantaina sai vetää mekon päälle ja korot jalkaan, alkoi aamu jossain aivan muissa merkeissä. Jotta ehtii, pitää aloittaa aikasin ja niinpä olinkin puoli yhdeksältä lauantai aamuna kaivamassa aidan pielustasta puskia ylös. Yllättävän helpolla ne sieltä lähti, vaikka juuret olivat todella pitkät. Ja koska joka viikonlopulle pitää olla jotain projektia, niin tänä viikonloppuna se oli projekti hiekkalaatikko! Perjantaina haettiin tarvikkeet ja lauantaina rakennettiin, enää puuttuu hiekat!


Puskat saivat kyytiä, maata tasoitettiin ja bygattiin laatikko! Hiekkalaatikon tekemisestä lisää juttua, kunhan saadaan hiekat sisään. Varastosta löytyneet ylijäämä saumaushiekat kaadettiin jo laatikon pohjalle, jotain iloa niistäkin saatiin!

siperian lehtikuusi hiekkalaatikko


ulkoleikki

Aurinkoisten säiden ja pihan laiton myötä mieli on jotenkin ihanan kesäinen. Hyvillä mielin uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti