sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikonlopun juttuja

Pitkästä aikaa viikonloppu ilman mitään minuuttiaikatauluja, ei mitään sovittua ohjelmaa vaan oltiin vaan ja ehdittiin touhuta kaikkia kotihommia.

Heitettiin pari Ikea-keikkaakin. Perjantaina lähdettiin ostamaan sitä suunnittelemaani terassipöytää ja tuoleja, mutta pakka meni sekaisin, kun miehen mielestä nämä olivat auttamatta liian vanhanaikaisen näköiset. Mä en sitten millään osannut tehdä päätöstä toisenlaisista, joten jäätiin miettimään paria eri vaihtoehtoa. Round onen saldona oli jäätelöt mulle ja pojalle. Päätöksiä ja hankintoja on aina hyvä miettiä yön yli ja lauantaina suunnattiinkin uudestaan Ikeaan jälleen koko sirkuksen voimin ja lähtihän sieltä tällä toisella keikalla sitten mukaan uusi terassipöytä ja pari lepotuolia! Nämä otettiin paketeista ja kasattiin pöytä lauantai-iltana lasten käytyä nukkumaan. Vaikuttaa siltä, että tehtiin hyvä päätös ja vanhat ruokatuolit sopivat hyvin uuteen pöytään!Tyttöjen huoneen projekti on myös hyvällä mallilla ja oikeastaan viimeistelyä vaille valmis. Tätä tehtiin lauantaina aamupäivästä lasten touhutessa pihalla. Vuorotellen oltiin miehen kanssa sahan, vanerin ja hiekkapaperin kimpussa toisen vahtiessa lapsia. Nykyään tämä kaikki tekeminen on kyllä hitsin hidasta, molemmat kun ei millään voi olla projektin kimpussa. Mutta oikealla asennoitumisella hommat sujuu ja etenee.


Ja aina, kun siellä kaupoilla tulee pyörittyä vähänkin enemmän, tulee sieltä ostettua helposti jotain "ylimääräistä". Bauhausista löytyi ihanan tunnelmallinen myrskylyhty, sopii hyvin meidän pihalle!


Se olisikin sitten taas lyhyt arkiviikko edessä, kun loppuviikosta päästään jo juhlistamaan vappua ja kääntämään kalenterista esille toukokuu. Uusista terassikalusteista ja tyttöjen huoneen projektista tarkempaa juttua, kun pääsen kuvailemaan niitä rauhassa!

Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti