torstai 9. huhtikuuta 2015

Terassin sisustusideoita

Aivan järkyttävä kesän kaipuu ja pihan laitto inspiraatio. Pahimpaan inspiraationnälkään toimii hyvin Pinterest, tässä muutamia aivan upeita ideakuvia kesäterassille!

ISOJA RUUKKUJA 
Mä olen jotenkin arka ostamaan isoja ruukkuja, ne on yleensä melko kalliita ja tuntuu, että niihin pitäisi osata tehdä jotain erilaisia hienoja istutuksia. Vaikka näissä kuvissa isot ruukut simppeleillä vihreillä kasveilla toimivat älyttömän hyvin. Omalle ostoslistalle täytyy kyllä laittaa vielä muutama iso ruukku.

TUNNELMAA
Riippuvaloja ja kynttilöitä - näillä saa upean tunnelman pihalle kuin pihalle. Itse on tullut työnnettyä lyhdyt varastoon aina kesän ajaksi, vaikka ne toimivat tunnelmanluojina kesäpihallakin vallan mainiosti. Meidän pihan omena- tai luumupuuhun voisi sopia hyvin jotkut pienet riippuvat lyhdyt. Riippuvalot tulikin jo ostettua joulun alennusmyynneistä, joten ne täytyy viritellä karnevaalitunnelmaksi viimeistään vappuun mennessä.

YKSITYISKOHDAT
Kauniita asetelmia, puutarhavälineitä osana asetelmia ja kesäkeittiön välineet kivasti esillä - ihania yksityiskohtia terassille.

Tällaisesta johtokelasta jo vähän vihjasinkin miehelle, että pitäisi saada omalle pihalle... Olisi hauska sivupöydäksi tai vaikka kukkajakkaraksi jollekin isolle istutukselle.

Vappuun mennessä täytyy kyllä laittaa terassikalusteet esille ja täytyy vielä korkata grillikausikin ennen vapun grillijuhlia. Plantagenissa kävin jo yksi päivä haaveilemassa niistä havuista, joita suunnittelin kiviröykkiön viereen. Siellä on myös paljon ihania isoja ruukkuja, joita täytyy käydä katsastamassa vielä uudestaan!

Sitä alkaa melkein olemaan valinnanvaikeutta, kun haluaisi omallekin pihalle kaikkea mahdollista. Mutta ehkä vähemmän on enemmän ja keskityn muutamaan juttuun tuolla omalla terassilla. Kunhan taas asennetaan markiisi ja otetaan puutarhakalusteet esille, niin pohja on kunnossa ja pienelläkin panostuksella saa tuotua kivaa sisustusta terassille.

Joko muilla on mielessä terassin/parvekkeen sisustukset?

4 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia! Voi kesä, tule jo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestistä löytyy kyllä ideaa joka lähtöön! 😊

   Poista
 2. Moi!
  en nyt enää edes muista mitä kautta eksyin blogiisi,mutta niin kauan oon täs nyt lueskellut juttujasi,että pakkohan sitä on kommenttia jättää=)Täältä löytyy toinen joka melkein päivittäin suunnittelee tulevaa terassia ja sen sisutusta ja kaikkea muutakin kesä pihaan liittyvää. Terassi on kyllä vasta tulossa..että hyväsen aikaa saa vielä tyytyä vaan siihen suunnitteluun!
  Ihana blogi sulla,liityin lukijaksi. Tervetuloa visiitille mun blogsuun unelmienelamista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos Ulla! Ihanaa, että jätit kommenttia! Kiva kuulla, että jollain muullakin on jo kesän pihasisustaminen mielessä. :) tervetuloa tosiaan vielä seurailemaan, näitä pihajuttuja on tässä nyt kevään mittaan ainakin luvassa! Ihan into piukeena miettinyt näitä joka päivä, ja jotain jo saanut aikaiseksikin! :) täytyy tulla joku päivä ajan kanssa tutustumaan myös sun blogiin!

   Poista