tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen pihaleikkejä

Pääsiäisen ilmat olivat ainakin täällä meillä päin jotenkin tosi inhottavat, vettä ja räntää satoi melkein joka päivä... Paitsi maanantaina saatiin nauttia kivasta kevätsäästä ja aamupäivä vietettiinkin pihalla. Musta on ihanaa, kun tytöt alkavat olla sen verran isoja, että pihalla olemisessa on jotain järkeä. Pojan puolestaan on kyllä päästävä pihalle oikeastaan joka päivä tai sitten hypitään seinille viimeistään iltapäivästä.

Tässäpä muutama kuva meidän aamupäivän touhuista.Meidän taloyhtiössä on paljon lapsia ja meillä on kiva yhteinen leikkipaikka, josta löytyy pieni leikkimökki, hiekkalaatikko, keinuja ja paljon yhteisessä käytössä olevia leluja. Poika on tykästynyt tuohon leikkimökkiin ja jaksaa touhuta tuossa vaikka kuinka kauan. Nyt varsinkin kolmen lapsen kanssa on kiva, kun omalta pihalta löytyy paljon tekemistä, ei tarvitse välttämättä aina lähteä erikseen puistoon. 

Me ollaan aina ulkoiltu pojan kanssa paljon ja hän viihtyy kyllä ulkona säässä kuin säässä. Sunnuntaina kävin pojan kanssa kahdestaan pienellä kävelyllä räntäsateessa, eikä poikaa haitannut sää ollenkaan! Välillä se vaatii itseltä vain hieman orientoitumista, että jaksaa sinne sateeseen lähteä.


Aamu oli melko viileä, mutta aurinkoinen. Pojalle vetäistiin vielä talvihaalari päälle, mutta tytöille laitoin reilusti välikerroksia ja nuo Lindexin Rainwear haalarit. Tytöillä oli talvihaalareina vettäpitämättömät haalarit, joten näissä on vähän mielekkäämpää olla ulkona. Sininen on meidän esikoisen vanha ja pinkki lasten serkkutytön. 80cm kumpikin ja juuri passelit täksi kevääksi.


Pihalta löytyy yksi vauvakeinu ja kaksi tavallista. Tytöt mahtuvat vielä juuri ja juuri samaan aikaan tuohon vauvakeinuun.Meidän värisuora! <3

Lisää tällaisia aurinkoisia päiviä, ihanaa olla lasten kanssa pihalla.
Mukavaa arkiviikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti