tiistai 28. huhtikuuta 2015

DIY: sisäleikkimökki vanerista

Lasten leikkikeittiön laajennus/sisäleikkimökki tai miksikä tätä nyt haluaa kutsua on saatu siihen pisteeseen, että kehtaa kuvia julkaista! Ja olen kyllä itse todella tyytyväinen aikaansaannokseemme. Tässäpä kuvia, olkaa hyvät!Mökin reunasta löytyy joskus aikoja sitten Tigerista ostettu pieni liitutaulu kahvilahinnastoineen!


  

Virkkaamani viirinauha pääsi koristamaan taloa ja sopii siihen kuin nenä päähän. Jouduin vain katkaista nauhan, että sain nätisti asettumaan tuohon reunaan. Kiinnitin nauhan niittipyssyllä.Ajatus tämäntyylisestä mökistä on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa. Näin muistaakseni jossain vanhassa Avotakassa vastaavan, mutta huomattavasti pienemmän vanerisen mökin. Meillä oli remontin aikana tehty vanerista telineet porrasseinän halkeamien kunnostusta varten ja vanerit oli edelleen varastossa. Nyt nekin saatiin hyvään uusiokäyttöön ja pois varastosta tilaa viemästä! Kulmarautojakin sattui löytymään omasta takaa, joten nollabudjetilla toteutettiin tämä leikkimökki.

Mökki tulee vaatimaan vielä jonkinlaisen taustalevyn jämäköittämään rakennetta. Mutta ylijäämävanerit ei nyt sentään ihan kaikkeen riittänyt. Todennäköisesti ostetaan kovapahvia, jonka sitten tapetoin tuolla samalla pilvitapetilla, jota myös löytyy ylijäämänä valmiina.

Toivottavasti tämän mökin parissa kehkeytyy vielä monia kivoja koti-/kahvilaleikkejä! Äiti ainakin tykkää ja on ehdottomasti mukana leikeissä!

12 kommenttia:

 1. Todella hieno, wau. Kyllä tyttöjen passaa tuolla leikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiö on ollut kyllä nyt jo kovassa käytössä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli kyllä tosi kiva! :)

   Poista
 3. Vau ! Onpas todella ihana keksintö tuo ! Ihania pieniä yksityiskohtiakin, varmasti kelpaa leikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) luulen, että käyttö vaan lisääntyy, kunhan tytötkin vähän kasvavat!

   Poista
 4. Ei vitsit miten upea! Teillä on niin mahtavan näköistä ja sulla riittää mitä mahtavampia ideoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Johanna! Mun pää varmaan toimii kuin pinterest, imen ideakuvia joka paikasta ja toteutan yhdistelemällä oman näköiseksi! ;)

   Poista
 5. No huh huh, jo on mahtava keittiö tyttösillä! Ja käsistään kätevät vanhemmat niillä :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä kiva lisä tyttöjen huoneeseen. :)

   Poista