maanantai 16. maaliskuuta 2015

Uutta tyttöjen taulukollaasissa

Nyt on juhlittu tyttöjen synttäreitä koko viikonlopun edestä! Ja tänään vielä luvassa rääppiäisiä muutamalle kaksosäitikaverille, joilla samanikäiset tuplat! Ihanaa! Palataan synttäritunnelmiin myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt pieni katsaus tyttöjen huoneeseen. Nimittäin tyttöjen huoneen taulukollaasi koki pienen uudistuksen, kun löysin Stockalta aivan ihanaa Paapii Designin lahjapaperia. Tämä vaaleanpunainen bambi-kuosi on mielestäni todella valloittava! Ja sopii hyvin tyttöjen huoneen väreihin.
Paapii Designin kuosit on tosi ihania ja mä olen joskus aiemmin katsellutkin heidän julisteita ja miettinyt sellaista tyttöjen huoneeseen, mutta ei ole sitten tullut tilattua. Nämä kaikki kolme ovat ainakin todella ihania!

Kuvat Paapii Design
Nyt on muuten tullut kauppoihin lahjapapereita myös Marimekolta. Bo Boo kuosista saisi ainakin hauskan taulun lastenhuoneeseen! Vähän miettinytkin, josko pojan huoneen numerotaulu saisikin siitä uuden kuosin...

Nämä ovat kivaa ja edullista vaihtelua tauluihin, mulla saattaa löytyä yksien kehyksien takaa useampikin aiemmin esillä ollut kuva! Ja ainahan tuon voi käyttää lahjapaperina myöhemmin, jos alkaa kyllästyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti