tiistai 10. maaliskuuta 2015

Uutta olohuoneessa

H&M:n paketti saapui viime viikolla ja nyt on päästy fiilistelemään olohuoneen uutukaisia sisustusjuttuja. Paksut villapeitot ovat nyt siirtyneet syrjään odottamaan seuraavaa talvea ja tilalla on ihana puuvillatorkkupeitto. Peiton värit ovat maanläheiset ja sopivat täydellisesti meidän olohuoneeseen.Yleensä en ostele uusia piensisustustavaroita ja samat esineet ovat pysyneet hyllyillä muutosta asti. Mutta nyt Iitalan aaltotuikkukipot väistyivät ja tilalle ostin kolmen setin pieniä kynttilöitä hauskoilla graafisilla kuoseilla. Lisäksi vielä keraaminen vihreä maljakko, joka jatkaa tätä kivaa maanläheistä sävyä hyllylle.

Nuo tauluhyllyt on muuten jotenkin tosi käteviä lapsiperheissä, sinne saa kivoja pieniä sisustusjuttuja esille ilman, että tarvitsee pelätä niiden puolesta. Ja myös kynttilöitä uskaltaa turvallisesti polttaa tuolla korkeudella. Meillähän on tuo ylempi hylly asennettuna "väärin päin" juuri näitä sisustustavaroita varten.

  

Vaikka ne keväisen pastelliset sävyt kuinka houkuttelevat, en vaan kuitenkaan pysty näkemään niitä meillä. Maanläheiset sävyt yhdistettynä mustaan, valkoiseen ja harmaaseen on vaan enemmän mun juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti