perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pian juhlitaan!

Voi, että! Vuosi on tosiaan ihan kohta vierähtänyt ja nyt viikonloppuna päästään sitten juhlimaan meidän vuoden täyttäviä neitejä! Mies vain pudisteli päätään eikä ymmärtänyt ollenkaan, kun kriiseilin eilen illalla, että meidän vauvat täyttävät vuoden...!

Synttärikoristelut on aloitettu jo alkuviikosta tekemällä tytöistä liitutaulut, joista löytyy virstanpylväitä heidän ensimmäisestä vuodesta. Lisäksi siirsin muistitikulle lähes 100 valokuvaa, jotka laitetaan pyörimään telkkariin juhlien ajaksi. Tänään illalla olisi vielä luvassa leipomista. Siivoiluja ja koristeluita on vielä kohtuu helppo hoitaa yksin lasten kanssa päivällä, mutta leipomiset jätän suosiolla siihen, että mies tulee kotiin ja hän saa leikittää lapsia yläkerrassa sen aikaa kun jauhot pöllyävät!

Kakut haen kyllä huomenna aamulla valmiiksi tehtyinä, mutta jotain sentään ajattelin itsekin tehdä. Kokeilen myös ensimmäistä kertaa tehdä itse voileipäkakut, pidetään peukkuja, että onnistuvat!


Juhlien järjestäminen on kyllä ihanaa! Viikonloppuna saakin sitten höösätä ja kestitä lähes 30 vierasta, jotka on kyllä jaettu molemmille päiville. Lisäksi vielä maanantaina rääppiäiskestit muutamalle kaksosäitikaverille!

Nyt keskitytään nauttimaan tyttöjen ensimmäisistä synttärijuhlista ja seuraavan kerran päästäänkin juhlimaan toukokuussa meidän 3-vuotiasta!

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti