keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Personoitu koru

Esikoisen syntymän jälkeen vajaa kolme vuotta sitten aloin haaveilemaan korusta, johon kaiverruttaisi pojan nimen. Pyörittelin tuolloin ajatusta sormuksesta, rannekorusta sekä kaulakorusta ja päädyin lopulta tilaamaan riipuksen, johon kaiverrettiin esikoisen ensimmäinen ja toinen nimi. Ajattelin tulloin, että riipukseen mahtuu sitten myös mahdollisesti tulevan seuraavan lapsen molemmat nimet. No, neljälle sivulle ei sitten mahtunutkaan kolmen lapset kaikki nimet, joten tyttöjen nimiäisten jälkeen vein korun kultasepänliikkeeseen ja siihen kaiverrettiin tyttöjen ensimmäiset nimet ja tasapuolisuuden nimissä esikoisen toinen nimi hiottiin samalla pois.Riipus on tilattu Ideakorusta ja on nimeltään Suomen Lumi. Riipuksessa on vuorikide ja hopeinen palkki, johon nimet on kaiverrettu. Näyttäisi nettikaupassa olevan vieläkin tuota riipusta myynnissä, ainakin valmiilla memento vivere tekstillä.

Ennen tyttöjen syntymää käytin korua lähes päivittäin, mutta nyt tytöt roikkuvat korussa, joten koru ei enää arkena kaulassa roiku. Mutta juhliin ja vähän spesiaalimpeihin menoihin tulee koru laitettua kaulaan ja on minusta todella kaunis lähes asun kuin asun kanssa.Koru on minusta kaunis ja ihana muisto lapsieni vauvavuosista, joka tulee kulkemaan mukanani lopun elämää.


Löytyykö teiltä vastaavia nimikoruja?

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis koru! Itsellä on medaljonki, jonka olen saanut isovanhemmiltani. Siellä on heidän kuvansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta muistolta isovanhemmista! <3

   Poista
 2. Todella kaunis! Mulla ei ole nimikorua, mutta kalevalakorun äiti-lapsi koru löytyy yhdellä helella ja yhdellä punaisella kivellä. Halusin, että yksi hela ja kivi muistuttaa jokaisesta lapsesta. Tavoitteena on kyllä teettää kaulakoru jossa olisi lasten nimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raila! Kalevalakorut ovat myös tosi kauniita ja ihana muisto, kun koru liittyy tiettyyn elämänvaiheeseen! :)

   Poista