perjantai 6. maaliskuuta 2015

Olohuoneen rymsteeraus

Olohuone koki pienen muodonmuutoksen, kun sain eilen inspiraation vaihtaa sohvan paikkaa. Sohvan siirron myötä toinen nojatuoli siirtyi myös ikkunaseinälle ja matto kääntyi toiste päin. Myös piensisustus vaihtoi hieman paikkaa ja olohuone tuntuu täysin erilaiselta!Keittiö jää nyt sohvan taakse ja vähän tuolta keittiöstä päin katsottuna järjestys näyttää oudolta. Sohva näyttää nimittäin melko massiiviselta usean metrin päästä keittiöstä katsottuna. Tai sitten vaatii vain aikaa, että silmä tottuu! Täysin ideaali tämä järjestys ei ole telkkarin katsomiseen, mutta seurustelun ja leikkimisen kannalta ehkä kivempi näin.


Dublokorit saivat siirtyä nurkasta takaoven viereen ja nyt dublo- ja muille leikeille jää todella hyvin tilaa oven edustalle. Sohvalla istuessa myös tuo senkki ja ikkunanpoka seinällä pääsevät enemmän edukseen. Aiemmin ne jäivät selän taakse ja tila tuntui enemmän läpikulkutilalta takapihalle mentäessä.Ehdottomasti kivaa vaihtelua ja miehen kanssa illalla puhuttiinkin, että ihan kuin olisi kokonaan uusia huonekaluja, kun on niin eri näköistä! Kyllä vaan piristääkin tällainen pieni muutos!

Aiemmin olohuoneen järjestys näytti tältä:
Mitäs pidät?
Tykkäätkö uudesta järjestyksestä vai olisiko vanha, jossa sohva on tv:tä vastapäätä, kuitenkin parempi?

4 kommenttia:

 1. Molemmat näyttää tosi kivalta ! Ehkä tämä uusi on kuitenkin jotenkin avarampi :) Ihania huonekaluja teillä ja muutenkin kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ehkä tosiaan avarampi näin! Ja kivempi, kun leikkimiselle jää eri tavalla tilaa, eikä lelut leviä nyt niin helposti keittiöön asti!

   Poista
 2. Huone näyttää tosiaan avaralta ja uusi (ja vanhakin) järjestys on mieleeni! Sinulla on sisustussilmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! :) tämä uusi järjestys on kyllä koko ajan enemmän mun mieleen!

   Poista