tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lisää ompeluksia: essuja ja patalappuja lapsille

Viime viikonloppuna päästiin juhlimaan kaverin kaksostyttöjen synttäreitä ja pienille neideille tein lahjaksi essut ja patalaput. Kankaaksi valitsin ihanat polka dots kuosit, toiselle beigenä ja toiselle pinkkinä. Essut sopivat niin kotileikkeihin kuin myös oikeisiin kokkailuihin sitten vähän myöhemmin. Lisäksi lahjoihin laitoin kummallekin vielä muutaman ommellun jäätelön.Essujen kaavat heitin omasta päästä ja mallailin kokoa meidän esikoiselle. Patalapuissa on sisällä vanulevyä ja reunoissa kanttinauhaa. Eurokankaassa oli muuten uutuuksina aivan ihania kuviollisia kanttinauhoja, sydämiä, tähtiä ja pilkkuja muun muassa. Nämä sopisivat kivasti yksivärisiin essuihin ja patalappuihin!

Lisäksi tein omille lapsille leikkeihin yhden essun ja patalaput muffinssikankaasta. Näistä tuli myös todella suloiset, vaikkakin muffinsikangas on paljon ohuempaa kuin pilkullinen kangas, ja näin ollen essusta tuli vähän lörpömpi.

Tällaisessa kuviollisessa essussa voisi itsekin hääräillä keittiössä!

6 kommenttia:

  1. Kiitoksia kommenteista! Nämä ovat kyllä suloisia pienten leikkeihin ja miksei tosiaan ihan oikeisiinkin kokkailuihin! :)

    VastaaPoista