torstai 26. maaliskuuta 2015

Kevätkamppeet esille!

Aurinkoiset säät ja hiekasta puhdistetut kadut ovat saaneet kaipaamaan kevyempää ylle. (Tai siis ne säät, jotka oli vielä ennen eilistä... Apua, mikä takatalvi!) Kevättakit, lenkkarit ja ohuemmat huivit on saanut jo pikkuhiljaa kaivaa esille! Mitään uutta en aio ostaa, sillä kaapista löytyy valmiiksi kivoja ja käyttökelpoisia vaatteita ja asusteita.Molemmat siistimmät kevättakit ovat useamman vuoden vanhoja ja kumpikin ostettu H&M:stä. Tummansininen takki on jo ajoilta ennen lapsia ja sen laatuun olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kangas on pysynyt hyvänä, eikä ole juurikaan haalistunut vaikka olen joutunut takkia muutaman kerran pesemäänkin. Tosi kiva perustakki, joka sopii moneen menoon. 

Tuon vaaleamman takin ostin esikoista odottaessani. Takin malli on väljä ja selässä olevan leikkauksen ansiosta takki meni päälleni raskaana ollessa ihan viime metreille asti. Mutta koska takki ei ole mama-mallistoa eikä varsinaisesti huuda ulkomuodollaan raskaustakkia, olen tykännyt käyttää sitä myös raskauden jälkeen. Malli ja yksityiskohdat ovat naiselliset ja väri on tässäkin takissa helposti yhdisteltävissä vanhoihin kenkiin ja asusteisiin.

Nämäkin takit tuntuvat taas kuin uusilta odotettuaan pitkän talven säilössä!Mun suosikkikevätkengät on ehdottomasti nuo Vagabondin herrasmieskengät! Ne on tosi hyvät jalassa, siistit ja jotenkin hauskat. Vaikka mummini aina ihmetteleekin, että kuljen miesten kengissä! ;)

Myös molemmat lenkkarit ovat Vagabondin. Kaipaisivat kyllä kumpikin "pientä" putsausta!

Huiveista puolestaan nämä kuvissa näkyvät kolme ovat lemppareita. Eläinkuvioinen ostettu Pariisista, lintu/kukkakuvioinen Pieces ja vaalea beige Global. Kaikki useamman vuoden vanhoja. Mun tuli ennen hamstrattua huiveja ihan yli omien käyttötarpeiden ja ohuita huiveja on ollut pitkälle yli toistakymmentä... Onneksi olen päässyt tästä yli ja olenkin laittanut kiertoon suurimman osan. Jäljellä vain ne, joita oikeasti käytän!


Ihanaa saada taas työntää paksut talvitakit kaappiin ja nauttia aurinkoisista kevätilmoista kevyemmässä vaatetuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti