maanantai 9. maaliskuuta 2015

Huippu viikonloppu ja varaslähtö pääsiäiseen

Viikonloppu oli juuri sitä mitä tarvitsin, omaa aikaa ja aikaa ystävien kanssa. Perjantaina istuttiin iltaa neljän lapsuudenystävän kesken, syötiin ja pelattiin Aliasta. Ollaan tunnettu näiden tyttöjen kanssa ala-aste ajoista saakka ja juttua tulee ja läppä lentää joka kerta, kun nähdään! Ihan huippu tapa viettää perjantai-iltaa!


Sunnuntaina puolestaan kävin Fazerin brunssilla kaverin kanssa, jota en ole nähnyt vuoteen. Olipa ihanaa istua rauhassa syömässä ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Ja se fasun brunssi, se on kyllä aina yhtä hyvä!

Välillä tekee kyllä niin hyvää päästä istumaan rauhassa alas ystävien kanssa ilman lapsia, jutella niitä näitä ja etenkin jutella muustakin kuin niistä lapsista!


Viikonloppuna tuli myös otettua pieni varaslähtö pääsiäiseen, kun jo jonkin aikaa kaupoissa kummitelleet suklaaherkut päätyivät ostoskoriin ja kotiin asti. Nam, mitä herkkuja! Näillä tikkareilla me herkuteltiin pojan kanssa lauantai-iltana, kun mies oli puolestaan viettämässä omaa aikaansa.Tämä viikko meneekin aika pitkälti tyttöjen synttäreitä valmistellessa, luvassa siivoilua, koristelua ja leipomista! Ensi viikonloppuna siis juhlitaan jo meidän 1-vuotiaita!

Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti