keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

1v-kuvaus - behind the scenes


Speksit oli kunnossa, enää puuttui kaksi 1-vuotiasta. No, ei mennyt niinkuin Stömsössä... 250 kuvaa, joista suurin osa täynnä hässäkkää, tärähtäneitä lapsia ja ilmapalloja naaman edessä...

Niin ja lopulta se viirikin revittiin alas ;)

Lasten kuvaaminen on kyllä oma taitolajinsa. Onneksi tuolta satojen kuvien joukosta löytyi myös muutama hyvä kasvokuva kummastakin tytöstä. Ei kyllä yhtäkään tarpeeksi hyvää yhteiskuvaa... Täytyy ottaa vielä uusi yritys toisena päivänä!

Ajoitus on ehkä tärkeintä lasten kuvaamisessa, ei saa olla väsy eikä nälkä. Ja ehkäpä siihen onnistumiseen tarvitaan myös vähän tuuria. Ainakin jos haluaa onnistuneen kuvan useammasta lapsesta. Jostain kumman syystä näiden 1v kuvien ottaminen oli paljon helpompaa vajaa pari vuotta sitten esikoisen kanssa...

Oletteko te ottaneet itse 1v kuvat vai käyttäneet ammattilaista?

4 kommenttia:

 1. Voin vaan kuvitella kuinka vaikeaa touhu on kahden lapsen kanssa :D Me otimme pojasta 1vee kuvat itse ja sekin oli vähän sellaista sähläämistä, tosin meillä pysyttiin suht hyvin paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain myös aikoinaan esikoisesta hyvät kuvat. Otettiin kuvia silloin ulkona, kun poika on syntynyt toukokuun lopulla. Ulkona saa ehkä jotenkin helpommin onnistuneita kuvia. Ja ei ehkä edes pitäisi pyrkiä ihan täydelliseen kuvaan. Eihän se oikeasti haittaa, vaikka joku käsi kuvassa vähän heiluisikin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D vielä kun olisi sen hyvän yhteiskuvan saanut, niin olisin tyytyväinen. No ei auta, kun yrittää uudestaan!

   Poista