maanantai 23. helmikuuta 2015

Kukilla kevät kotiin

Viikonlopun ilmat ainakin täällä meillä päin oli todella karseat, eikä ulkona tullut juurikaan ylimääräistä hengailtua. Kevätfiilistä kävin kuitenkin jo torstaina hakemassa Plantagenista tuoreiden kukkien muodossa. Muistin joskus jo aiemmin nähneeni ihania valkoisia kukkaruukkuja tammisilla jaloilla Plantagenin alessa ja elättelin pientä toivoa, että eivät olisi päässeet loppumaan. Onnekseni hyllyllä oli vielä useampi jäljellä ja päätin ostaa tämän pienemmän ruukun meidän senkin päälle.Valkoisen ja tammen yhdistelmä on kyllä kovasti mieleeni ja kukkaruukku on todella kaunis! Näitä olisi ollut tosiaan isompikin koko, mutta jotenkin se tuntui liian isolta laittaa tuohon senkin päälle. Se olisi ehkä kauniimpi lattialla tai matalan tason päällä, mutta näin kiikkerää ruukkua en kovin matalalle täällä meillä uskaltaisi laittaa... Kukkia meiltä kyllä muuten löytyy mataliltakin tasoilta ja lattiallakin on ala- ja yläkerrassa isot kukkaruukut, mutta ne sentään kaikki pysyvät pystyssä, vaikka joku kävisi niihin hieman nojailemassa!Lisäksi kotia päätyi piristämään pari kimppua ruusuja ja tulppaaneja. Leikkokukissa on kyllä oma viehätyksensä ja ne tuovat ihanan fiiliksen kotiin.


Täällä muuten pikkuneiti E otti viikonloppuna ensimmäiset askeleet ilman tukea! Hauskan näköisiä haparoivia askeleita ja toinen ihan innoissaan! Huh, uskomatonta, että tytöt ovat jo niin isoja, että kohta he jo kävelevät... Tällä viikolla olisikin tarkoitus kirjoitella hieman lisää meidän 11-kuisten kuulumisia. 

Nyt mukavaa viikonalkua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kevään korvilla on erityisen ihanaa ostaa kukkia kotiin, kuin kevät hiipisi vielä nopeammin. Ps mulla on tuo sama maljakko! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) hyvä maljakko, taidettiin saada tuo miehen kanssa tuparilahjaksi ensimmäiseen vuokrakaksioomme! Hyvin on palvellut! :)

   Poista
 2. Kaunis tuo valkoinen ruukku tammijaloilla.

  Hyvä pikkuneiti E! Meidän tytöt ei vielä ole uskaltautuneet kävelemään, mutta ei se varmasti kaukana ole :-).

  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin myös täysin tuon ruukun ulkonäköön, kivan erilainen! :) Vauvamaisuus kyllä katoaa, kun otetaan jalat alle! Ja kiitos samoin, mukavaa viikkoa! :)

   Poista
 3. Mäkin olen nyt viime viikkoina hakenut vähän kukkia juurikin tuomaan sitä kevään tuntua. Alkaa tämä surkea talvi pikkuhiljaa riittää... :)

  Ps. Koska en tiedä kukista mitään, niin mikä tuo kasvi tuossa ruukussa on? Näyttää kivalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, "talvi" sais riittää... Täällä sataa vettä! Ja en minäkään tiedä kukista mitään, oliskohan tuo ollut joku muorinkukka... Ulkonäkö ja se, että kastelu talvisin kolmen viikon välein pitäisi riittää, sinetöi päätöksen ostaa tuo kukka! ;)

   Poista
  2. No sitten se on ehdottomasti sopiva myös tällaiselle, joka ei omista viherpeukaloa ;)

   Poista