sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Juhlasuunnitelmia

Tyttöjen ensimmäiset syntymäpäivät lähestyvät ja pikkuhiljaa on alettu tekemään juhlasuunnitelmia. Suunnitelmat lähtivät liikkeelle helpoimmasta, eli värimaailmasta, joka on tietysti vaaleanpunaista, valkoista ja hennon liilaa!


Nuo hempeät kynttilät ja silikoniset sydänmuotit löysin taannoiselta kauppareissulta Prismasta. Kennopallot ostin Ikeasta tyttöjen nimiäisiin ja ne pääsevätkin nyt taas uusiokäyttöön. Lisäksi vaaleanpunaisia ja valkoisia ilmapalloja ja ehkäpä karnevaalivalot roikkumaan porraskaiteisiin. Ja tietysti tämä virkkaamani viirinauha!Kakku tuottaa suurinta päänvaivaa, yksi yhteinen, omat, vaiko yksi "puolitettuna"? Mä en itse ole todellakaan mikään mestarileipuri ja kakku täytyykin todennäköisesti tilata joltain taitavammalta! Muuten tarjoilut tulevat olemaan hyvin simppelit, ehkä kalaleipiä, suolaista piirakkaa ja muffinseja tms makeaa kakun lisäksi.


Myös kutsut täytyy askarrella, haluan ehdottomasti lähettää paperiset kutsut, vaikka vieraita ei lähipiiriä enempää kutsutakaan. Kutsuihin ajattelin myös "puolitettua" teemaa, puolet kortista vaaleanpunaista ja puolet lilaa, tyttöjen nimet ja iso 1.

Pojan synttäreitä ollaan aiempina vuosina juhlittu kahtena päivänä, toisena on kutsuttu sukulaiset ja toisena päivänä on pidetty kaverisynttärit. Näin tehdään varmaan tyttöjenkin kohdalla, vaikka pakko myöntää, että juhliminen viikonlopun molempina päivinä on ottanut koville jo yhdenkin lapsen kanssa!

Lisäksi pitäisi löytää päivänsankareille kauniit juhlavaatetukset. Alennusmyynneissä on ollut pelkkiä jouluisia mekkoja kun taas muuten kaupoissa tuntuu olevan todella kesäistä vaatetusta. Tässäpä muutama kiva vaihtoehto juhlamekoiksi:


Arkisemmille mekoille olisi sitten muutenkin käyttöä, mutta kyllähän nuo tyllihameet hieman houkuttelisi! Onko kellään muuten kokemusta tuolta Nextiltä tilaamisesta? Vastaavatkohan vaatteet miten kokoaan?

2 kommenttia:

  1. Itse olen tilannut Nextiltä ja en voi muuta kuin suositella! Vaatteet olivat laadultaan parempaa H&M:ää ja suhteellisen edullisia. Kankaat ovat kestäneet hyvin käytössä eivätkä ole nyppyyntyneet. Kaiken lisäksi paketti tuodaan suoraan ovelle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ehkä mäkin päädyn tilaamaan! :)

      Poista