perjantai 27. helmikuuta 2015

H&M himotuksia ja lasten välikausivaatetusta

H&M:n nettikaupassa on 1.3. asti tarjous -10% ja ilmainen toimitus, joten päätin eilen lasten päikkäriaikaan naputella tilaukseen muutaman uuden jutun kotiin ja lapsille.

Kaikkea ihanaa siellä olisikin ollut, mutta tällä kertaa tilaukseen päätyi koristepuolelle muutama kynttiläkippo ja keraaminen maljakko sekä puuvillainen torkkupeitto. Aikasemmin kun olen katsellut torkkupeittoja H&M:n valikoimista on ne olleet melkein aina akryyliä tms, joten ovat jääneet tilaamatta. Nyt löytyi ihana luonnonvalkoinen huopa 100% puuvillaa. Toivottavasti vastaa myös livenä kuvaa! Nuo tyynyt, etenkin tuo napillinen, olisi olleet myös tosi ihanat, mutta tyynyjä meillä on kyllä ihan tarpeeksi, joten jäivät haaveiluksi.Lapsille puolestaan tilasin kesää ajatellen lippikset. Pojalle perus tummansininen ja tytöille aivan ihanat rusettilippikset. Harmikseni tuo ihana tyttöjen perhossetti oli loppuunmyyty, mutta pojalle tilaukseen päätyi vielä kivan pirtsakat ruutushortsit.

Sain yksi päivä tyttöjen nukkuessa aamupäikkäreitä suostuteltua pojan kokeilemaan tulevan välikauden ulkovaatetusta ja vaikuttaisi, että melko nappivalinnat sain tehtyä viime vuoden aleista (kuvia tästä sovituksesta ei kyllä millään kyennyt ottamaan...!). Pojan välikauden vaatetuksena on tänä vuonna Reimatecin harmaa haalari sekä tummansininen Reimatecin takki. Lisäksi saatiin naapurin pojan vanhoja takkeja ja housut, niin voi rymytä kunnolla eikä tarvitse olla joka ulkoilun jäkeen pesemässä vaatteita. Tuo Reiman takki meillä tuleekin varmaan vähän siistimpään menoon, siinä on tosi hyvännäköinen leikkaus ja vino vetoketju tuo kivan jujun takkiin.

Reima

Tytöt puolestaan ovat tänä keväänä ensimmäistä kertaa siinä iässä, että voidaan mennä jo hiekkalaatikkoleikkeihin. Esikoisen vanhat haalarit ovat jemmassa, joten toinen saa hänen vanhat ja toiselle puolestaan on serkkutytön vanha haalari. Kierrätys kunniaan siis! Vaikkakin kaikki varmaan luulevat meidän lapsia tyttö-poika pariksi, kun toisella on sininen ja toisella pinkki haalari! ;)

Joko muilla on katseet kesävaatteissa vai vieläkö mietitään välikauden vaatetusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti