tiistai 13. tammikuuta 2015

Sisustusinspiraatio: Pastellia kevääseen

Kuvat hm.com

Kevättä kohti mennään pikkuhiljaa ja kevään tullen moni kaipaa sisustukseen jotain pientä uudistusta. Pastellisävyt taitavat olla in joka kevät ja kesä ja näitä kuvia katsellessa kaipaa jo valoa ja vaaleita sävyjä.

En pysty omaa kotiani näkemään kokonaan pastellisena, mutta joitain yksittäisiä hennon roosan tai turkoosin sävyjä voisi meidänkin kevätkodissa näkyä. Myös tyttöjen ensimmäinen syntymäpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja ainakin silloin jonkinlainen hattarapilvi saa laskeutua meidänkin kotiin!

Keräsin alle joitain kauniita hennonvärisiä tuotteita kevätkotiin.

Kuvat hm.com

Etenkin tuo tyynynpäällinen puhuttelee kovasti. Meiltä ei juurikaan löydy erikseen kausivärejä ja samat maanläheiset värit ovat olohuoneen koristetyynyissä vuodenajasta riippumatta. Ainoastaan jouluksi on tullut vaihdettua villapäälliset muutamaan isompaan tyynyt. Nyt kevääksi ja kesäksi voisi kyllä meidänkin kotiin päätyä muutama hempeä yksityiskohta.

Muutama näiden kollaasin kuvien tyyppinen juttu löytyikin jo Hemtexin alesta, nimittäin pari uutta keittiöpyyhettä ja tiskirättejä.Sisustusinspiraatiota on muuten hyvä lähteä hakemaan myös vanhoista sisustuslehdistä, aina ei tarvitse ostaa uusia lehtiä kaupasta saadakseen uusia ideoita. Keräsin esille alkuvuoden lehtiä useammalta viime vuodelta ja tosi kivoja ja myös ajankohtasia juttuja tuntui vanhoistakin lehdistä löytyvän. Vuodesta toiseen sisustus- ja naistenlehtien sivut taitavat täyttyä hyvin samantyylisistä jutuista, ja saman vuodenajan vanhoista lehdistä löytääkin paljon taas "uutta" luettavaa.Mitäs sinä pidät tällaisista hempeistä väreistä sisustuksessa?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, noi hm:n kuvat oli tosi ihania ja inspiroivia!

   Poista
 2. Ihania! Pastellivärit on ihania, mutta jotenkin silti on osaa niitä kotiin hankkia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en isoissa määrin tykkää pastelleista omassa kodissa, mutta pienet yksityiskohdat on ihania ja sopii hyvin nimenomaan kevääseen! :)

   Poista
 3. Mä en tykännyt pastelliväreistä aiemmin ollenkaan, mutta kun Aino syntyi ja hänellä käytin paljon vpunaisia vaatteita, niin yhtäkkiä aloinkin pitämään juuri siitä haaleasta vpunaisesta kodin sisustuksessakin! Ja tosiaan nyt jo muutkin pastellit menevät :) Ovat jotenkin kivan hempeitä, juurikin kevääseen sopivia ja "pehmeitä". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmä tottuu johonkin, niin siitä alkaa tykkäämään! :) mäkin käytän tytöillä paljon vaaleanpunaista, mutta olen kyllä tykännyt siitä väristä aina, varsinkin juuri lasten vaatteissa.

   Poista
 4. Ihania nuo kuvat! Itselläni on jo viime vuodelta hempeän vaaleanpunaisia tuikkukippoja hm:stä. Luulen että täytyy vähän täydentää varastoja ja ostaa vähän tyynyjä tai maljakkoa kaveriksi. Myös mintunvihreä miellyttää, kunhan ei koko koti ole täynnä sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&m:n kevään sisustuskuvat ovat kyllä todella onnistuneita! :) meiltä ei tosiaan löydy muuta pastellista kuin nuo muutama uusi keittiöjuttu, ehkä jokin tyynynpäällinen päätyy vielä meillekin... Pienissä määrin nämä värit toimivat parhaiten!

   Poista