tiistai 27. tammikuuta 2015

Lastenhuoneen lelusäilytys

Tilastojen mukaan blogiini on päädytty useammankin kerran hakusanoilla, jotka liittyvät joihinkin säilytysratkaisuihin ja ajattelinkin kuvata vielä blogin puolelle, miten pojan huoneen lelusäilytys on tällä hetkellä ratkaistu. Aiemmin kirjoittelin jo olohuoneen lelusäilytyksestä ja sen jutun voit lukea täältä. Muita säilytykseen liittyviä juttuja löytyy Säilytys-tunnisteen alta.

Pojan huoneeseen on siirtynyt leikkikeittiö ja sen myötä kaikki leikkiruuat ja keittiövälineet, lisäksi löytyy kirjoja, pelejä ja pehmoleluja sekä kaikki pienet lelut, kuten muumitalo ja siihen liittyvät tilpehöörit.


Huoneessa on Ikean Expedit, joka meillä oli vanhassa asunnossa tuulikaapissa pystyssä. Silloin koreissa säilytettiin hanskoja ja pipoja. Nyt vaakatasossa hyllykkö toimii samalla kivana tasona leikkejä varten, autoratana tuon teipin myötä ja liitutaulutuunailujen jälkeen sopii myös piirtelyyn. Nuo korit alkavat olla jo aika elämää nähneet, ei todella mitään kestävää tekoa, jos niitä joka päivä revitään noista kahvoista. Jos tämä hyllykkö jää pysyväksi ratkaisuksi, tulee korit jossain vaiheessa uusia. Yhdessä korissa on keittiöjuttuja, toisessa pojan sanojen mukaan sekamyrsky (eli kaikkea mahdollista sekaisin) ja yksi kori on tällä hetkellä tyhjillään. Tyhjään koriin varmaan siirtyy jossain vaiheessa junaradan osat alakerrasta. Pentikin kangaskorissa puupalikat ja toisessa avonaisessa hyllyssä osa kirjoista ja työkalupakki.Lisäksi vanhasta kaapista löytyy Smartstoren laatikoista pikkutilpehöörejä, yhdessä tällä hetkellä muumijuttuja, toisessa mun vanhat barbit ja niiden tarvikkeet ja yhdessä pojan piirustuksia, askarteluja ja synttärikortteja. Yhdellä hyllyllä pelejä. Kaapiston yläosa ja pienet laatikot ovat tyhjillään.


Sängyn alla oleva iso muovilaatikko on kulkenut mukanani lapsuudenkodista asti, eikä tälle oikeastaan ole muuta hyvää paikkaa kodissamme tällä hetkellä. Laatikko oli pitkään tyhjillään, mutta nyt siivosin sinne ylimääräisiä pehmoleluja katseilta piiloon.Brion ihanuudet ovat hyllyllä.Tältähän se huone useimmiten näyttää:


...mutta helpompi pitää siistinä, kun tavaroille on omat paikkansa!

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva huone ja järkevästi järjestetty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Tää pojan huone on tällanen retro väripilkku! ;)

   Poista
 2. Tuo expedit on kyllä ehdottomasti paras vaihtoehto lastenhuoneeseen! :)

  VastaaPoista