keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Karnevaalivalot

Loppiaiseksi pakkanen kiristyikin sitten oikein kunnolla ja mittarin näyttäessä -14 astetta, joutuivat tytötkin nukkumaan ekat päiväunensa sisällä. Mies lähti aamupäivästä salille ja me suunnattiin pojan kanssa hetkeksi omalle pihalle, jotta tytöt saivat unirauhan. Poika ajeli rekoillaan ja sillä aikaa minä virittelin uudet Annon pallovalot sisustustikkaisiin. Vähän kokeilumielessä, sillä lopullista paikkaa en ole vielä osannut näille päättää. Nämä olisi tosi kivat pihalla myös karneevaalityylisesti ripustettuna esimerkiksi puun oksasta parvekkeen reunaan. Toisaalta nämä sopisivat kivasti myös sisälle, joko niin, että siirtäisi sekä sisutustikkaat esim. makuuhuoneeseen ja antaisi valojen olla siinä tai sitten laittaisi valot yksinään roikkumaan katosta johonkin nurkkaan.

Mutta mutta, tältä ne nyt näyttäisivät sisustustikkaissa ulkona!

Karnevaalivalot sisustustikkaissa
Onhan nämä valot jo ehkä vähän nähty juttu, kun niin monissa blogeissa ja lehdissä on näitä esillä ollut, mutta silti omaan silmääni edelleen kivan näköiset. Täyteen hintaan en tällaisia olisi raaskinut ostaa, mutta alle 12 euron hinta oli oikein sopiva! Näistä saa myös kivat koristeet lasten synttäreille tai loppukesän grilli-iltoihin pihalle. Vuodenajasta riippumatta näille löytyy käyttötarkoitus.

Sisustustikkaiden tekemisestä voit lukea juttua täältä.

Mitäs pidät?

8 kommenttia:

 1. Voi kun ihanat noi tikkaat, WAU! :) ja noi valot käy niihin minusta kyllä tosi hyvin, oli sitten paljon käytetty juttu tai ei. Kotoisan oloista :) Itse en osaisi päättää, jättäisinkö tikkaat ulos vai toisinko sisälle. Vaikea valinta, tsemppiä siihen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :) Täytyy jossain vaiheessa sovittaa, miltä näyttäisi sisällä. ;)

   Poista
 2. Saiko tytöt hyvin unta sisällä? Meillä ollaan niin totuttu nyt vaunuissa nukkumiseen päivällä, että sisällä ei päikkärit oikein maistu.

  Kivat nuo valot! Juuri niinkuin sanoit - sopii eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Itse tykkään eniten valoista roikkumassa simppelisti sisällä esim. oven vieressä tai ulkona karnevaalityyliin oksasta oksaan. Noissa sisustusportaissakin ne näyttää kivalle. Sopii siis eri tilanteisiin ja todella moneen paikkaan :-)! Miten edullisesti löysit ne! Ostin kesällä Granitista vastaavan näköiset koristamaan meidän ristiäistelttaa, mutta palautin ne, koska ne ei mitoiltaan sopinutkaan siihen. Granitin hinta oli muistaakseni 59€. Täytyypä huomenna lähteä katsomaan, onko niitä vielä jäljellä… Kodin1?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt ovat nyt välillä nukkuneet sisällä, kun on ollut kovempia pakkasia ja ihan hyvin se uni tulee sisälläkin. Poika vaan välillä villiintyy leikeissään ja ehkä sisällä nukkuessa tytöt häiriintyvät äänistä hieman enemmän kuin ulkona vaunuissa.

   Cittarista löysin nuo valot! Oli kyllä edulliset ja varmasti tulen tosiaan myös kokeilemaan näitä muuhunkin, ainakin karnevaalityyliin ulos juhlapäivinä!

   Poista
 3. On kyllä kivat! Viime aikoina oon jotenkin jo ihan kyllästynyt niihin pallovaloihin (vaikka itselläni ei edelleenkään niitä ole), kun niitä näkee joka toisella. Nuo ovatkin vähän erilaiset ja siksi tykkään noista jopa enemmän mitä niistä happy lighteista yms. Taidan ehkä käydä kurkkimassa huomenna työmatkalla, jos noita vielä löytyisi ;)

  Noi tikkaat on myös hirmuisen kivat, saiskohan sitä itse joskus aikaiseksi värkättyä vastaavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään edelleen myös niistä happy lightseista, löytyy meiltäkin! ;) mutta nää on kivat, kun käy uloskin. Ja varmasti saat aikaiseksi tikkaat, on tosi helppo tehdä! :)

   Poista
 4. Moikka mistä noita valoja saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on anno merkkiset valot. Merkkiä myy ainakin Citymarket ja Kodin1. Omani ostin joulun jälkeisistä alennusmyynneistä Citymarketista! :) vastaavia löytyy kyllä myös esim clas ohlsonilta.

   Poista