keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Arjen ilahdus

Jotta elämä ei ole pelkkää korvatulehdusta, vesirokkoa ja huonosti nukuttuja öitä, täytyy osata nauttia arjen pienistä iloista. Eilisen ilon aihe oli Diacorin ihanan inhimillinen lastenlääkäri, joka uusi E:n refluksilääkereseptin, vaikka olin vain toisen tytön kanssa lääkärissä! Sekä tietysti postilaatikossa odottanut paketti Railalta!Paketista kuoriutui Railan Elämää ja unelmia -blogin arvonnasta voittamani villasukat! Ilahduin suuresti jo arvonnan voittamisesta, koska arpaonni ei kyllä todellakaan yleensä suosi, mutta että palkintokin oli näin upea! Todella kauniit sukat ja ihana tumman harmaa väri. Kyllä nyt kelpaa käydä nostamassa vähän väliä tuttia ja heiluttelemassa vaunuja takapihalla.

Raila tekee jos jonkinnäköistä käsityötä myös tilauksesta, itse olen häneltä tilannut vaunuverhot Bumblerideihin sekä pipon itselleni. Uskomattoman taitava nainen!

Ja tosiaan, korvatulehdusdiagnoosin kanssa poistuttiin eilen lääkäristä. Se on nyt kolmas tulehdus I:llä putkeen, tiedä sitten onko edelleen sama tulehdus vaiko vesirokon jälkitautina tullut uusi tulehdus. Mutta nyt on joka tapauksessa taas antibiootit kourassa, josko tästä taas lähdettäis uuteen nousuun!

Kiitos vielä Raila sukista! <3 

4 kommenttia:

  1. Voi eikä miten upeat villasukat! Aivan suu loksahti auki! En tiedä uskallanko edes klikkailla itseäni hänen blogiinsa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, nää on ihan mielettömät! :) itse kun osaa vain yksinkertaisia käsitöitä, niin aina jaksaa ihastella toisten taitoja!

      Poista