torstai 18. joulukuuta 2014

Valkoista ja hopeaa vai punamustaa?

Kattausten tekeminen on musta ihanaa ja kaunis kattaus kruunaa juhlaillallisen. Jouluna meillä on ollut tapana käyttää Villeroy & Bochin ihania New Wave lautasia ja nämä tulevat ehdottomasti tänäkin vuonna käyttöön. Ovat mielestäni todella juhlavat. 

Tässä muutama erityylinen stailaus joulupöytään. Pienillä jutuilla ja värien vaihdoilla saa luotua aivan erilaisen tunnelman. Astiat ovat kattauksissa samat. Me mennään tänä vuonna todennäköisesti tuolla hopea-valkoisella teemalla, vaikka puna-musta yhdistelmä on myös todella kaunis!

Hopeisen kattauksen lautasliinat ovat Stockalta ja nauha Tigerista. Punaisen kattauksen lautasliinat Kodin1:stä ja nauhat taitaa olla aikoinaan Tiimarista ostettu. Köynnös Tigerista.

Kummassa kattauksessa sä mieluummin nauttisit jouluillallisen?

13 kommenttia:

 1. Molemmat ovat ihania <3 Mä voisin valita kumman vain! Toisaalta valko-harmaa olisi tyylikkyyden huippu mutta toisaalta musta-punainen kotoisa. Mutta kuten sanoin kumpikin on ihanat! Ehkäpä mä kokeilen meille musta-punaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raila! Totta tosiaan, punamusta on jotenkin paljon kotoisampi!

   Poista
 2. Puna-musta olisi enempi mun näköinen, tuollaisen olisin voinut tehdä itsekin :)
  Hopeakin on hieno, tyylikkäämpi ja juhlavampi!

  Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Hopea on juhlavampi! :) mä tykkään pienestä säihkeestä, siksi hopea mun mielestä kivempi!

   Poista
 3. Minä tykkään enemmän valkoisesta ja hopeasta :) Mutta nättiä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Mustaa ja punaista! Ihania kattauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli kyllä myös tosi kiva! Mutta tosiaan, mun omaa silmää miellyttää pieni kimallus! ;)

   Poista
 5. Voi kun kauniita molemmat! Jotenkin tuo hopeinen vetoaa minuun enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Ja samaa mieltä, hopeisen säihke tuo juhlavuutta! :)

   Poista
 6. Hopea sellainen juhlavampi ja perinteikkäämpi, puna-musta sitten taas silmäämiellyttävän selkeä ja raikas. Valitsisin varmaan hopean joulukattaukseen, kun silloin jotenkin nauttii muutenkin kynttilöiden valosta ja sellaisesta nostalgisen juhlallisesta fiiliksestä (näillä lapsimäärillä on ehkä turha hehkuttaa liikaa mitään kovin seesteistä ilmapiiriä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jotenkin tökkii tää kommentointi, kun en pysty lisäämään tekstiin mitään jos poistun kommenttikentästä, mutta siis piti vielä sanoa, että tuo puna-musta on kuitenkin myöskin yhtä kiva ja sopis mahtavasti joihinkin illanistujaisiin, pikkujouluihin, ehkä uudellevuodelle..

   Poista
  2. Joo, totta punamusta olisi ollut hyvä pikkujouluihin! Rauhallisen seesteisestä tunnelmasta tuskin kyllä voidaan puhua meidän joulupöydässä oli kattaus minkälainen tahansa... ;) Eiköhän nuo lapset tosiaan pidä huolen, että menoa riittää!

   Poista