keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Aikaisia joululahjoja itselle

Olen viime aikoina tehnyt muutamia pieniä hankintoja kotiin, eli aikaisia joululahjoja itselleni! Stockmannin kantistarjouksessa on joulukuun ajan jo pitkään haaveilemani Iittalan Gaissa lasit ja näitä ostin kaksi aikuisten arkikäyttöön. Ennestään näitä meiltä löytyi jo pari.Lisäksi kävin Hemtexistä ostamassa jouluisen kaitaliinan ruokapöydälle ja samalla ostin kaksi uutta käsipyyhettä alakerran vessaan. Meillä ei oikeastaan ole ollut erikseen mitään jolupyyhkeitä, nyt nämä käsipyyhkeet saavat nyt piristää vessaa joulun aikoihin. Meillä on yleensä kolme käsipyyhettä alakerrassa käytössä ja olemassaolevat harmaa ja musta sopivat ainakin näihin hyvin.


Meidän ruokapöytä on aika iso ja siihen on usein vaikea löytää tarpeeksi pitkiä kaitaliinoja. Hemtexistä löytyi tällainen kapea 2 metriä pitkä liina, joka kuuluisi laittaa pöytäliinan päälle viimeistelemään ilme. Mä en kuitenkaan tykkää perinteisistä koko pöydän peittävistä liinoista, joten laitoin tämän harmaan muoviliinan päälle tuomaan jouluisempaa tunnelmaa. Sopii minusta kauniisti näinkin.

Viime viikolla tipahti postilaatikkoon myös joululahja työpaikaltani, josta olen siis luonnollisestikin äitiyslomalla. Lahja oli lahjakortti Perfect Finnish -palveluun, josta saa valita itselleen mieluisan lahjan. Valikoimissa on suomalaisia tuotteita. Sama lahja ollaan saatu jo useampana vuotena ja parina viime vuonna olen valinnut Iittalan HotCool laseja. Näitä olisi nytkin valikoimissa, mutta mietin myös joko Iittalan Teema-kulhoa tai muumimukeja.

Tämä on musta kiva tapa muistaa työntekijöitä. Joku vuosi on tullut niitä lahjoitimme joululahjasi Itämeren hyväksi -kortteja, mikä on sinänsä ihan jees, mutta mun mielestä isojen firmojen tulisi tehdä näitä lahjoituksia tinkimättä työntekijöiden joululahjoista! Kyllä työntekijöitä kuuluu ihan konkreettisesti muistaa jouluna!

Kuvat Perfect Finnish -palvelusta
Me ei perheen eikä edes miehen kesken ostella mitään ihmeempiä joululahjoja aikuisille, joten hyvällä omallatunnolla ostin muutamia aikaisia joululahjoja itselleni ja ehkä myös vähän miehelle, vaikka hänen mielestä varmaan oltaisi pärjätty oikein hyvin ilman näitäkin! ;)

2 kommenttia:

  1. Mekään emme ole ostaneet vuosiin toisillemme Isimiehen kanssa joululahjoja. Ostamme yleensä jotain yhteistä ja ehkä jotain tarpeellista kotiin. Yhtenä vuonna se oli blenderi ja yhtenä vuonna lautapeli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Me ollaan tehty viime vuosina niin paljon remppaa ja isoja hankintoja, että ollaan aina ajateltu, että tämä uusi kylppäri tms. on yhteinen joululahja! ;)

      Poista