maanantai 24. marraskuuta 2014

Viikonlopputunnelmia

...ilman kuvia jälleen, koska se *iton piuha ei ole vieläkään saapunut. Siis miten voi tänä päivänä nettitilauksessa kestää näin kauan!

Perjantaina saatiin ihana lumipeite ihan tänne etelärannikollekin (josta ei kyllä enää ole tietoakaan) ja perjantaina iltapäivällä päästiin lasten kanssa vähän pulkkailemaankin omalle pihalle. Pienimmätkin istuivat iloisina isoveikan sylissä pulkan kyydissä! Pojan riemulla ei ollut rajaa, kun pääsi lumeen peuhaamaan!

Lauantai kuluikin sitten aika samoissa merkeissä ulkoillessa. Saatiin myös otettua ihania 8kuukautiskuvia tytöistä ulkona lumen keskellä sekä laitettua jouluvalot isoon pihapuuhun. Lisäksi siivoilua ja leipomista sunnuntaina järkkäämiäni glögikutsuja varten. Eilen iltapäivällä talo sitten täyttyi 12 ihanasta naisesta ja yhteensä kuudesta melko saman ikäisestä vauvasta meidän neidit mukaanlukien. Pikkujoulumenulla oli suolaisina siika- ja taimentartaria saaristolaisleivällä (isäni pyytämiä kaloja, jotka ihan itse graavasin - oon niin ylpeä!), tonnikala-paprika piirakkaa sekä cocktailpaloja viikuna-saksanpähkinä-aurajuusto -yhdistelmällä. Makeina tarjottavina oli pipari cake popseja, luumu-kaneli torttuja sekä tietysti suklaata. Reseptejä ja kuvia näistä herkuista luvassa asap piuhan saapumisen jälkeen!

Ennen joulua viikonloput täyttyvät juhlista toistensa perään ja nyt eilisten suklaaövereitten jälkeen täytyy taas palata ruotuun syömisten osalta. Ainakin arkipäiviksi - ensi lauantaina päästäänkin taas juhlimaan lasten serkkutytön kolmevuotispäiville! Ihanaa uutta viikkoa ja nyt viimeistään kaikenlainen joulufiilistely on sallittua, eihän jouluaattoon ole kuin kuukausi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti