sunnuntai 30. marraskuuta 2014

DIY: Satukirja

Eilen juhlittiin lasten serkkutytön 3-vuotissynttäreitä. Lahjaksi teetin tytölle satukirjan meidän kesäretkestä Muumimaailmaan. Kirjassa pääosassa seikkailevat siis meidän esikoinen ja serkkutyttö ja tarinan kirjoitin meidän päivän kulkua mukaillen. Kirja oli erittäin mieluisa sankarille ja oli luettu iltasaduksi kahteen kertaan!

Mielestäni tämä oli kiva lahjaidea ja kirjaa oli hauska tehdä. Varmasti käytän ideaa vielä uudestaankin. Tässä myös hyvä joululahjavinkki! Tilasin kirjan Ifolorilta ja varmaan ehtii vielä omansa teettää ennen joulua.

Siskoni oli muuten tehnyt aivan ihanan sokerimassakuorrutteisen kissakakun tytölleen, tästä vielä myöhemmin kuvia!

 Tänään päivä aloitettiin napsimalla joulukorttikuvia ja saatiinkin muutama todella onnistunut yhteiskuva lapsukaisista. Tähän aikaan vuodesta kuvaaminen on kyllä todella haastavaa, onneksi saatiin raksalampulla tuotua vähän lisävaloa kuviin. Sain myös laitettua pojan joulukalenterin esille roikkumaan, myös tästä valmiista toteutuksesta kuvia myöhemmin. Poikaa taitaa jo vähän jännittää, mitä pusseista paljastuu! Taisipa joku tonttukin käydä ikkunan takana tänään kurkistelemassa! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuvakirja! Minä olen kerran mainoksen orjana yrittänyt tehdä kuvakirjaa kun se kerran on niin helppoa. Hermothan siinä meni! :D Ongelmat saattoi toki johtua meidän vanhasta takkuilevasta koneesta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selina! :) Kirja oli kyllä helppo tehdä, mutta vaihtoehtoja asettelulle yms on paljon, että itsellä ainakin meinasi tulla valinnanvaikeus toteutuksen kanssa ja päädyin aika simppeleihin asetteluihin. Kuvat kannattaa olla myös tarkasti valittuna etukäteen!

      Poista