perjantai 24. lokakuuta 2014

Lisää lehtikaalista

Trendikäs lehtikaali on nyt tainnut muuttaa meille pysyvästi. Herkullisten smoothieiden myötä kokeiltiin myös lehtikaalisipsejä. Näitä tuli tehtyä kaksi erää, sillä ensimmäinen kokeilu ehti olla uunissa hieman liian kauan ja sipseihin tuli ikävä palaneen maku. Toinen erä onnistui hyvin ja meillä etenkin mies ihastui näihin täysin!




Poista kaalinlehdestä keskiruoto ja revi lehti sopivan kokoisiksi suupaloiksi. 
Sekoita tilkka öljyä, noin puolikkaan sitruunan mehu, cayenne-pippuria ja suolaa. 
Pyörittele kaalinpalat öljyseoksessa ja levittele uunipellille. 
Paista 150 asteessa noin 15-20 minuuttia. 
Kääntele välillä.

Sipseistä tulee ihanan rapsakoita eikä todellakaan tunnu, että söisi kaalia. Ehdottomasti hyvän omantunon naposteltavaa vaikka leffan katselun lomassa! Kannattaa kokeilla!

2 kommenttia:

  1. Mä jo kaupassa tänään hiplailin lehtikaalipussia, ehkä se ens kerralla pääsee koriin saakka!

    VastaaPoista