keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lauantain asu

Viime lauantaina vein pojan mummilaan yökylään ja jätin tytöt isin hoiviin kotiin suunnatessani itse illaksi Helsinkiin tapaamaan vanhoja työkavereita. Olipa mukava pitkästä aikaa vähän laittautua ja vetästä päällensä jotain muuta kuin koti- tai treenivaatteet!

Poika oli toista kertaa elämänsä aikana yökyläilemässä ja hyvin oli tämäkin kerta mennyt. Ruoka ja uni maistuu hyvin mummilassa!Kenkiä, huivia ja laukkua lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat uusia hankintoja tältä syksyltä. Kiloja on lähtenyt nyt yhdeksän ja hoikistumisen myötä on tullut palkittua itseäni useammallakin uudella vaatteella. Vahapintaiset farkut ovat olleet himotuksen kohteena jo pitkään, mutta vasta nyt raskauskilojen karistua viitsin sellaiset ostaa. Kaikki nämä vaatteet koen hyviksi vaatekaapin perusvaatteiksi, jotka sopivat moneen menoon.

Nyt syksyllä tuli hankittua myös villakangastakki täydentämään talvipukeutumista. Jahkailin pitkään takin ostamista, sillä en osannut päättää raaskinko panostaa vai pihistänkö. Päädyin pihistämään ja ostin H&M:n beigen takin. Takki on kauniin mallinen ja istuu päälle hyvin. Lasten kanssa kotona ollessa ei villakangastakille ole niin paljon käyttöä, joten toivon, että takki säilyy hyvänä useamman vuoden keinomateriaalista huolimatta.

Hyvin perusasu, joka kuitenkin näin kotiäidin näkökulmasta tuntuu heti vähän fiinimmältä! Mitäs pidät?

6 kommenttia:

 1. Upean näköistä :) välillä kyllä piristää paljon pukeutua hiukan paremmin. Muihinkin kuin kotiäiti-verkkareihin ;)

  VastaaPoista
 2. Kivalle näyttää :-)! Minulla taitaa olla kaapissa juuri tuo sama villakangastakki H&M:stä :-). En ole vielä kertaakaan käyttänyt, mutta vaikutti kivalle mallille, eikä hintakaan ollut paha. Tykkään myös vahapintaisista farkuista yhdessä jonkun pehmeämmän yläosan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Takki on tosiaan kivan mallinen. Mulla oli vielä -15% kuponki H&M:ään, niin hintaa ei tosiaan paljoa takille jäänyt. Toivottavasti kestää käyttöä edullisesta hinnasta huolimatta! :)

   Poista
 3. Ihana asu! Mites noiden Vilan housujen laatu? Joko oot pessy? Mä ostin Seppälästä vastaavat burgyndyn väriset, kerran pesty ja alle 10 kertaa päällä olleet. Nyt pepusta on kulunut se vaha pois, samoin polven yläpuolelta. Samoin saumojen ympäriltä. Aivan törkeen näköset ja reklamoin ne heti, kun pääsen takaisin kotia! Vaikka eivät paljoa maksaneetkaan ovh 40e, niin kyllä silti vähän parempaa laatua odotin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! En oo vielä pessyt, tuo oli ensimmäinen kerta, kun oli jalassa. Mietin kyllä itsekin, että toivottavasti kestävät käyttöä! Kannattaa ehdottomasti reklamoida!

   Poista