lauantai 25. lokakuuta 2014

Joululahjatoiveita lapsille

Kohta on taas käsillä se hetki, kun kysellään, mitä lapsille joululahjaksi. Koska olen aina yhtä hoo moilasena, päätin paneutua asiaan jo ajoissa! Mitään ihmeempiä hankintoja meillä ei ole edessä, leluja on paljon ja tytöiltäkin löytyy kaikki isommat tarvittavat, kuten taaperokärryt ja syöttötuolit. Keräsin kuitenkin jotain pieniä kivoja juttuja kollaasiin.

Palapelit täältä, kirja täältä, astiat täältä, pyyhe täältä, pyjamat täältä

Poika on oikeastaan vasta nyt kiinnostunut palapeleistä, joten toivelistalta löytyy ehdottomasti muutama palapeli. Olemassa olevat ovat pojalle aivan liian yksinkertaisia, joten nämä saisivat olla jo suositusiältään kolmevuotiaille. Kirjoja meillä on jonkin verran, mutta luetaan paljon ja ainakin äiti kyllä tykkäisi lukea muitakin kuin autokirjoja! Prinsessasatukirja vaikuttaa ihanalta!

Pojalta löytyy vastaava muumiastiasetti ja tytöiltä taas löytyy muumipyyhkeet, joten vastaavat setit olisi kiva löytyä kaikilta. Tytöille siis toiveena muumiastioita ja pojalle iso muumikylpypyyhe.

Yöpuvut on aina kivat joululahjat, pojalle koossa 98/104 ja tytöille 74/80. Kuvan molemmat yöpuvut KappAhlin sivuilta.

Poika saa meiltä vanhemmilta tänä vuonna muumitalon, mutta tytöille ei ajateltu itse laittaa nyt mitään pakettiin. Kun mitään varsinaisia tarpeita ei ole, niin en viitsi väkisin jotain alkaa ostamaan. Paketteja tulee kuitenkin sukulaisilta ja eivätkä he vielä tänä vuonna oikein pakettien päälle ymmärräkään. Varmasti kivointa on repiä lahjapapereita!

Omat joululahjahankinnat ovat jo aika hyvällä mallilla. Enää puuttuu lahja mun siskolle ja hänen miehelleen, joille aina yhtä vaikea keksiä jotain kivaa, mutta kuitenkin tarpeellista!

Mites siellä ruudun takana? Joko on paneuduttu joululahja-asioihin?

2 kommenttia:

  1. On paneuduttu! Osa jopa ostettukin! En vaan osaa päätää teenkö lasten kummeille merinovillalapaset vai villasukat... sukat osa on jo saaneet muutama vuosi sitten.. hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa tekisin lapaset! Ihanaa, että jaksat itse tehdä lahjoja, sellaiset on parhaita! :)

      Poista