tiistai 7. lokakuuta 2014

Hullarit 8.-12.10!

Viime perjantaina linnoittauduin sohvalle kahvikupin ja keltaisen postilaatikkoon juuri tipahtaneet lätyskän kanssa. Syksyn hullut päivät starttaa siis taas huomenna! Jes, mun suosikkialennuspäivät!

Viime vuosina olen tehnyt hyviä täsmäostoksia hulluilta päiviltä etenkin lapsille. Yleensä katson muutaman hyvän tärpin, joiden perässä lähden tiettynä päivänä. Itse en jaksa vaatteita sinne ryysikseen lähteä sovittamaan, mutta yleensä sieltä löytää lisäksi heräteostoksina kivoja lastenvaatteita, etenkin Bogin ja Name itin. 


Pojalle ajattelin tänä vuonna mennä metsästämään hulluilta päiviltä talvikengät, etenkin nuo Vikingin Gore-Texit kiinnostavat. Tytöt puolestaan tarvitsisivat ainakin 74 senttisiä bodeja. Alesta löytyy myös ihania Muumi -tuotteita sekä lasten kirjoja.Jokavuotinen ostos on ollut Tigin jättikokoiset shampoot ja Sensain tuplapakkaus ripsaria, nämä täytyy hakea taas tänäkin vuonna. Muita upeita löytöjä on tuo Ted Bakerin villakangastakki ja laukku sekä Clarksin nilkkurit. Nuo Gantin miesten kellot on tosi kivoja, viime vuonna ostin saman ruskealla nahkarannekkeella. Tosi kiva käytössä! Urheiluvaatteita on myös aina paljon alessa, ja nyt ostoslistalla on ainakin treenikengät. Shock Abrorberit on myös hyvässä alessa! Ja Peakin parka!


Marimekon iki-ihania kuppeja löytyy myös alesta, näitä meiltä löytyy jo tarpeeksi, mutta nuo keittiöpyyhkeet sopisivat kauniiksi lisäksi simppeliin keittiöön!

Joko sä oot katsastanut keltaisen kuvaston?

6 kommenttia:

 1. Joulupukki mietti juuri tuota autokirjaa teidän pojalle lahjaksi... ;)

  Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä tietää, en siis itse osta! ;)

   Poista
 2. Mä vähän oon pähkäillyt höyrymopin ja rikkaimurin välillä.. Kumpikin olis heti huomenna, toinen rikkaimuri vielä jonain muuna päivänä. Mut luultavasti sellanen höyrymoppi pitäis yrittää kotiuttaa! Oli siellä kyllä kaikenlaista kivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyrymoppi kuulostaa ihanan tehokkaalta! Mä oon ollut meidän varrelliseen rikkaimuriin tosi tyytyväinen, helpottaa kummasti siistinä pitämistä. Ja olishan siellä tosiaan vaikka mitä! Kävin tänään Tapiolan stockalla heti aamusta, nappasin viimeiset 28 koon vikingit ja oli jo moni muukin koko vissiin loppunut. Ja siis olin siellä tosiaan aamu kahdeksalta! :O

   Poista
 3. Mä shoppailin netissä. :) Jotenkin ajatus Hullareista, tuplarattaista (+ niiden sisällöstä..) ja höyrymopista ei vaan oikein iskenyt tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaihtoehto! En mäkään olisi tuplien kanssa paikalle jaksanut vääntäytyä... :)

   Poista