torstai 16. lokakuuta 2014

DIY-joulukalenterin suunnittelua

Tänä vuonna pääsen toteuttamaan jo viime vuotisen ajatukseni joulukalenterin tekemisestä pojalleni. Itse kalenterin ulkomuoto on vielä hakusessa, mutta suunnitelmat luukkujen sisällöstä on tehtynä!

 Poika tulee saamaan itsetehdyn muumikalenterin, joiden luukuista löytyy muumihahmoja ja muita muumiaiheisia juttuja. Jouluaattona poika sitten saa muumitalon lahjaksi.

Kuva täältä

Tällaisessa setissä on mukana yhdeksän muumihahmoa: Muumimamma, Muumipappa, Pikku Myy, Muumipeikko, Nipsu, Nuuskamuikkunen, Niiskuneiti, Niisku sekä Hemuli. Lisäksi paketissa on paljon muita osia. Ainakin nuo hahmot ja muutaman kalusteen aion käyttää kalenterin luukkuihin. Lisäksi luukuista tulee löytymään muutama muumimarmeladi tms. sekä muumipiparkakkumuotti. Loppujen luukkujen täytteeksi laitan varmaan Herra Hakkaraisia tms, kun en muuta keksi! Oon itsekin niin innoissani tästä kalenterista, tällainen olisi ollut ihan huippu lapsena!

Olen kerännyt Pinterestistä kivoja ideoita itse kalenterin toteutuksesta, tässä jotain osviittaa, millaista olen suunnitellut:


Onko muilla suunnitelmissa tehdä itse joulukalenteria?

2 kommenttia:

  1. Monesti oon haaveillut, vaan ei ole oikein ollut aikaa, ideaa eikä rahaa toteuttaa. No, raha nyt on tekosyy kun kumminkin on jouluksi jotain ostettu. :) Idea ehkä enemmänkin hukassa ja se aika. Eli mielenkiinnolla täältä vinkkejä kalastelemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yritän nyt olla ajoissa tän asian kanssa, niin ehtii oikeesti toteuttaakin! 😊 Ja se on kyllä totta, että hinta saattaa helposti nousta aika korkeaksi. Meidän ainut joululahja pojalle tulee tänä vuonna olemaan muumitalo, niin raaskii sitten panostaa myös kalenteriin. Muutenkin olen sitä mieltä, että mieluummin yksi tosi mieluisa lahja jouluksi kuin monta ihan kivaa! 😊

      Poista