keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Takaisin treenaamaan!


Flunssa alkaa olla selätetty ja tänään uskaltauduin tekemään kevyttä treeniä salille. Neljä päivää on siis menty Superdieettiä pelkän ruokavalion voimin ja sitäkään en ole nyt niin pilkuntarkasti noudattanut. Flunssaisena ei ole oikein ruoka maistunut, joten jotain ohjeiden mukaista on jäänyt syömättä. Flunssalääkettä enempää en ole kyllä ylimääräistä suuhuni laittanut, joten toivotaan, että jotain tulosta saadaan tälläkin viikolla!

Ihmismieli toimii välillä ärsyttävän pessimistisesti. Kun flunssa iski päälle, tuli kauhea epäonnistumisen tunne ja ahdistus siitä, että treenaamiseen tulee taukoa. Vaikka eipä tässä nyt monen päivän taukoa tullut ja nyt takaisin treenaamaan päästyäni on motivaatio taas huipussaan!

Motivaatiota lisää myös se, että tänään lasten nukkuessa päiväunia sovittelin omia vaatteitani ja totesin, että kaikki farkut ja hameet mahtuvat jälleen päälle! Omista vanhoista vaatteista ne saavutetut tulokset kyllä näkyy parhaiten.

Tuo blogissakin jo näkynyt hyvän mielen vaatekaappi -projekti on ollut omassa mielessä aika vahvasti jo koko tämän vuoden ja nyt omien vanhojen mittojen lähestyessä, ajatukset suuntaa koko ajan vahvemmin vaatteisiin ja pukeutumiseen. Oman vaatekaapin sisältö alkaa taas näyttämään melko kattavalta! Blogissa tuleekin nyt aika paljon näkymään ajatuksia aiheen tiimoilta.

Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Mä vihdoin päätin kunnostautua tässä kommentoinnissa, kun aika vakkarilukijaksi voinen itteäni kutsua.. ;) Noissa tilanteissa, kun ei syystä tai toisesta pääse hetkeen liikkumaan, kannattaa muistaa, että painonhallinnassa ruoka on 70% - liikunta 30%! Ei ala niin ahistamaan se liikkumattomuus sitten, eikä sitä kautta tuu sellasta "blaah, tää oli ny tässä, suklaalevy vaan naamariin" -fiilistä. Sä oot kyllä upeesti paahtanu nyt ton ruokavalion ja liikunnan kanssa, pitäis ottaa vähän mallia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun kommentoit! :) Ja tosiaan ruokavalio on kaiken a ja o. Pahinta, että sortuisi herkkuihin, jos ei pääse liikkumaan...

   Superdieettiin vaan osallistumaan, siellä on ohjeistus imettävillekin! ;)

   Poista
 2. Ai on! Hmmm.. Pitääpä mennä vähän tsekkailemaan ja googletella. Tosin tällä hetkellä kun O heräilee öisin tunnin välein edelleen, oon usein päivisin niin koomassa,että ehkä armollisempaa olis aloittaa sitten kun sais vähän parempia yöunia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se ohjeistus on tyyliin, että syö miesten ruokavalion mukaan! Siinä on ruokaa enemmän. Ja kyllä tosiaan tää ruokavalio, ruuan vähyys, nälkä ja ylipäänsä kaiken punnitseminen jne. kiristää joinain päivinä vaikka meillä nukutaankin, että ite en varmaan olisi pystynyt aloittamaan täysin koomaisena... Odottelisin suotuisampaa ajankohtaa! :)

   Poista