tiistai 30. syyskuuta 2014

Koti siivouspäivänä

Mä olen koti-ihminen ja kotona mieli lepää - kunhan on siistiä! Onneksi mä kuitenkin tykkään siivoamisesta ja pyrinkin  imuroimaan ja pesemään vessat kaksi kertaa viikossa, yleensä tiistaisin ja perjantaisin. Toisena päivänä tulee myös pestyä alakerran lattiat. Yläkerta tulee imuroitua hävettävän harvoin. Useimmiten lakanoiden vaihto viikolla, eli joka toinen viikko. 

Siivouspäivän jälkeen myös ihastuu kotiin joka viikko uudestaan. Tykkään meidän kodissa etenkin alakerrasta, joka on isoa yhtenäistä tilaa ja todella valoisa. Suomen kaunein koti -ohjelman tapaan asettaisin punaisen maton tuohon harmaaseen nojatuoliin ikkunan alla. Se on mun lempipaikka kotona.


Koko viime viikko meni aikalailla sairastaessa ja puolikuntoisena hoidin vain pakolliset kotihommat, imurointi sai siis jäädä miehen viikonlopun puhteeksi. Onneksi mies on kuitenkin paljon huolellisempi tällaisissa asioissa kuin minä ja nyt on kyllä joka nurkka ja lattialistan pätkän päällinen sekä pyykinpesukoneen tausta imuroitu.Kynttilät ja lyhdyt on jo kaivettu varastosta tunnelmaa tuomaan. Ja useampana iltana on jo tullut sytytettyä myös nuo ihanat Happy Lightsit. Pienillä asioilla saa luotua kotiin ihanaa tunnelmaa. Kuten myös noilla viikonlopun kauppareissulla ostetuilla neilikoilla.

Arjen pieniä kaunistuksia.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Olisitko kiinnostunut PartyLiten tuotteista? :) Esimerkiksi tänään on tarjolla hyviä tarjouksia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En ole kiinnostunut, kiitoksia vaan! :)

   Poista
 2. Sä oot kyllä mun siivousidoli.. Teillä on aina niin harmooninen fiilis (tai ainakin puitteet sille on kunnossa, kunnes 2-vuotiaat alkaa tapella leluista ;) ) eikä missään loju puolipitoisia vaatteita, ihanan rauhallinen ja viihtyisä koti!

  VastaaPoista