perjantai 26. syyskuuta 2014

Kakkuja kaksosille

Muutamassa blogissa on nyt viime aikoina vilahdellut ihania kuvia kaksosten ensimmäisistä synttäreistä, mikä on saanut itsenikin jo hieman suunnittelemaan tyttöjen ensimmäisiä juhlia. Meillä niihin on vielä aikaa, tytöt kun täyttävät yksi vasta ensi vuoden maaliskuussa. Mutta loppuvuosihan menee joulun suunnittelussa ja odottelussa, ja siitä kun on selvitty niin sittenhän synttärit on jo ihan ovella! Eli täysin perusteltua suoda muutama ajatus tyttöjen synttäreihin puoli vuotta etuajassa!

Vielä en ole päättänyt haluanko tytöille omat kakut vai yhteisen, mutta Pinterestistä olen löytänyt useitakin kauniita toetutuksia kaksosten kakuista, tässä muutamia esimerkkejä.

Kuvat Pinterest

Itsehän en todellakaan tällaisia luomuksia osaa tehdä, joten tilaukseen kakku menee varmasti. Olenkin jo yrittänyt googlailla hyviä kakuntekijöitä ja Marsispossun blogista löytyy ainakin aivan upeita kakkuja, joita hän tekee tilauksesta! 

Pastellisävyjä, pompomeja, ilmapalloja - näitä synttäreille tulee ainakin. Ja lisäksi koristeiksi tällaiset ihanat liitutaulut tyttöjen ensimmäisestä vuodesta, pituudet, painot ja taidot:

Kuva Pinterest

Juhlien suunnittelu ja järjestäminen on kyllä niin ihanaa!

Käyhän lisäksi kurkkaamassa blogimammojen lasten kakkuja:

Pikku naisia -blogin tytöillä oli ihanan hempeä vaaleanpunainen kakku kauniilla koristeilla.
Elämää ja unelmia -blogin tytöillä ihanat pallokoristeiset omat kakut.
Mistä on pienet pojat tehty -blogin pojilla taas veikeä pöllökakku.

2 kommenttia:

 1. Meillä oli ristiäiskakku pojille Pamcakesiltä, tekee kanssa tosi upeita kakkuja :)
  Musta idena on tosi hauska se, että tavallaan on sama kakku mut sit kaks eri kakkua, törmäsin siihen kun tuota ristiäiskakkua varten yritin idiksiä löytää.

  Oon samaa mieltä, että juhlien suunnitteleminen on ihanaa ja se kun näkee lopulta sen lopputuloksen, millaiset juhlat on saanut aikaan. Tähän mennessä itsellä varmaan mieleenpainuvin on omat häät. Silti myös juhlien jälkeen on jotenkin helpottunut olo kun on saanut homman pakettiin.

  Kyllä mä kanssa alan suunnittelemaan juhlia hyvissä ajoin, pinterest seinää ja idiksiä kasaan niin on sitten helpompi alkaa kokoamaan niistä oman näköisiä juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy kurkata tuo firma! Häät on monelle varmasti ne isoimmat juhlat ikinä. Me järjestettiin omat häät pienimuotoisesti, samalla vietettiin esikoisemme nimiäisiä pari vuotta sitten. :)

   Ja tosiaan aikainen lintu madon nappaa... Ehtii toteuttaa haluamansa ideat, kun aloittaa ajoissa suunnittelun. :)

   Poista