sunnuntai 17. elokuuta 2014

Tyttöjen iltapäivä

Meidän perheen miehet lähtivät eilen syntymäpäiväkahveille satojen kilometrien päähän ja en viitsinyt tyttöjen kanssa lähteä autoon istumaan moneksi tunniksi. Meillä kun varsinkaan neiti A ei kovasti viihdy autossa pitkiä matkoja. Oli siis hyvä tilaisuus pyytää tyttökavereita kylään ja viettää tyttöjen iltapäivää! Seitsemän aikuista ja viisi vauvaa täyttivät olohuoneen oikein mukavasti!

Suolaisena tarjottavana oli salaattia ja rieskarullia. Makeana domino cake popseja, shampanja macaronsseja sekä belgialaisia konvehteja. Domino cake popsit tein itse Johannan blogista napatulla ohjeella, mutta macaronssit ja konvehdit hain Stockalta. Mun jauhopeukalo on niin keskellä kämmentä, että en viitsisi edes yrittää macaronssien leipomista! Muutoin tällaisten pienten tarjoilujen ja juhlien järjestely on kyllä kivaa.

Tässäpä kuvapläjäystä meidän iltapäivän tarjoilusta ja kattauksesta! Laittelen reseptiä myöhemmin ainakin noihin rieskarulliin.Tyttöjen nimiäisiin ostetut Ikean kennopallot pääsivät uusiokäyttöön!


Tässä ehdottomasti suosikki kuohuva, kannattaa kokeilla seuraavan kerran, kun on kuplajuomalle tarvetta!

Sekä skumppa- että vesilasit nimesin Granitin kynällä. Kynä sopii sekä liitutaululle että lasipinnoille. Lasipinnassa tosin ehkä toimisi paremmin musta tussi, mutta kylläpä tästä selvää sai. Tussi lähtee tosiaan ihan pyyhkimällä pois.
Rieskarullista etenkin kasvisversiot olivat erittäin toimivia. Aito kreikkalainen feta toi näihin kivasti makua. Poroversiot tekivät myös hyvin kauppansa!Mukavaa vaihtelua lauantai-iltaan. Pitäisi ehdottomasti järjestää useamminkin!
Tällaisen herkuttelun myötä jaksaa taas aloittaa uuden viikon ja etenkin huomenna starttaavan Superdietin. Karu paluu arkeen...

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

 1. "Ihania herkkuja! Minä menen mykäksi" Meidän 2,5v -Joudun siis ehkä vähän matkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, että ihan mykäks! ;) ihana! :D domino cake popsit on ainakin tosi helppo tehdä ja saa kauniita koristeluita erilaisilla strösseleillä yms.

   Poista
 2. Tästä vois saada jotain kivaa vinkkiä ristiäisiinkin:) kaunista ja makian näköistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Meillä oli tyttöjen nimiäisissä macaronsseja, silloin tilasin ne Chjokosta, oli ehkä vielä parempia kuin nämä Stockan versiot! :)

   Poista
 3. Onpa teillä ollut herkullisen ja ihanan näköinen iltapäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Oli kyllä mukavaa vaihtelua ja kiva laittaa vähän spesiaalimpia tarjottavia ja pyytää kavereita ihan "ilman syytä"! :)

   Poista