torstai 28. elokuuta 2014

Tyttöjen huoneen sisustusmietintöjä

Tytöt ovat nyt muutaman viikon nukkuneet molemmat omassa huoneessaan omissa sängyissä. Pinnasängyt ovat peräkkäin huoneen yhdellä seinällä ja nyt olen alkanut enemmän miettiä, miten huone sisustettaisiin loppuun.

Huoneen sisustuksen "runko" näyttää tältä:Färg&Formin harmaa pilvitapetti yhdellä seinällä, mustavalkoiset Ikean verhot ja valkoinen Malm lipasto vaatesäilytykseen. Matto on tällä hetkellä eri kuin kuvassa, nykyinen on harmaa-valkoinen korkeanukkainen matto. Tapettiseinä on lipastoa vastapäätä oleva seinä. Lipasto on pohjapiirroksessa olevien kaappien tilalla. Kaapit purettiin, koska olivat epäkäytännölliset ja vaatesäilytys korvattiin Ikean lipastoilla.

Tyttöjen sängyt olen suunnitellut sijoitettavaksi eri puolille huonetta:


Huoneesta löytyy sänkyjen lisäksi kaksi matalaa puunväristä kuutiota, jotka olen ajatellut maalata valkoisiksi. Nämä jäävät ikäänkuin yöpöydiksi sänkyjen väliin. Kuutioiden sisään voi laittaa korit lelujen säilytykseen. Tuo musta Bon Bon -tuoli siirtyisi toisen sängyn ja oven väliseen tilaan. Sänkyjen yläpuolelle olen suunnitellut hankkivani tyttöjen nimikirjaimet sekä koukut, joihin laittaisi nimiäismekot kauniisiin henkareihin.

Kirjaimet täältä, koukut täältä, henkari täältä
Nuo H&M:n rusettikoukut jo tilasin. Vielä pitäisi hankkia sisustuskirjaimet ja ne henkarit. Henkarit voisi myös tuunata itse esimerkiksi Ikean puisista lasten henkareista. Tähän voisi vaikka kieputtaa vaaleanpunaista satiininauhaa.

Lisäksi ikuisuushaave eli Eero Aarnion Puppy sopisi hyvin huoneeseen. En vaan ole raaskinut ostaa, kun on kuitenkin melko kallis koriste-esine!

Kuva Finnish Design Shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti