tiistai 26. elokuuta 2014

Treenivaatetus kuntoon!

Tällä hetkellä ei puutu motivaatiota treenaamisen suhteen, mutta välillä motivaation ollessa nollissa, saa ihan uutta puhtia treenaamiseen uusien treenivaatteiden kautta. Materialisti mikä materialisti...

Päivitystä kaipaisi ainakin treenikengät ja muutama paita olisi myös hankintalistalla. Nettikaupoista löytyikin tosi kivoja vaihtoehtoja!

Kuvat Intersport ja Stadium

Kuvat: H&M, Stadium, XXL

Kuvat: Stadium

Jostain kumman syystä huomio kiinnittyi vain mustiin ja pinkkeihin treenikuteisiin, taitaa olla mun suosikkivärit urheiluvaatteissa...

Itse olen suosinut treenaamisessa h&m:n treenihousuja sekä Adidaksen ja Puman t-paitoja. Salikenkinä on varmaan viisi vuotta vanhat Niket, jotka kyllä pitäisi päivittää uusiin. Nämä on meinaa ainoat kengät, jotka taitaa jääneet pieniksi raskauksien myötä. Vaikka ei mulla kyllä muutoin ole jalka kasvanut, ja muut vanhat kengät sopii yhä!

Shock Absorberit on ihan parhaat urheilurintsikat ja sopii hyvin myös juoksemiseen. Hyvät urheilurintsikat on kyllä ihan ehdottomat! Mulla on käytössä eri malli kuin kuvassa, mutta tuo näyttäisi hyvältä etenkin salille. Nuo addut on ainakin todella suloisen väriset!

Täytyykin ottaa lähipäivinä suunnaksi Intersport ja Stadium, niin kivoja vaihtoehtoja tästä löytyi!

Vaikuttaako muilla uudet pirtsakan väriset vaatteet treenifiilikseen?

6 kommenttia:

 1. Kannattaa muuten tsekata sellanen nettikauppa kuin sportsdirect.com myy mm.. Nikeä, adidasta, pumaa jne.. Mutta melkein puolet halvemmalla kuin suomessa :) Mun blogissa on käyttökokemuksia ko. nettikaupasta :)

  VastaaPoista
 2. Ja noi Shock Absorberin urheiluliivit varsinkin! Sisko on Veljekset keskisen urheiluvaate puolella töissä ja hän aivan järkyttyi, kun näki, et kuinka vähän ne maksoi tuolla verrattuna keskiseen. Olisko ollut n. 40€ halvemmat tms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy kurkata tarjonta! :) Intersportissa oli just alessa Shock Absorbereita, olisko ollut viidenkympin pintaan.

   Poista
  2. Tuolla Sportsdirectillä kalleimmat Shock absorberit on 30€ luokkaa, kuljetuskulut on n.7€ suomeen :)

   Poista
 3. Ihania! Varsinkin noi ekat niken kengät!
  Mä just ostin eilen ihanan neonkeltaisen treenitopin intteristä. JOspa se taas motivoisi! :D

  Absorberit on parhaat! En ite enää suostu muihin siirtymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ekat Niket on munkin suosikit, täytyy varmaan lähtee sovittamaan! :) Kirkkaat värit sopii kyllä treenaamiseen, vaikka en muuten niitä käytäkään. Neonkeltanen kuulostaa hyvältä!

   Poista