tiistai 19. elokuuta 2014

Superdieetti!

Eilen se alkoi, nimittäin Superdieetti! 6 viikon dieetti, jonka myötä voi toivottavasti sanoa hyvästit lopuillekin raskauskiloille. Tytöt ovat nyt 5kk ja edelleen vaaka näyttää 6kg enemmän kuin ennen raskautta. Loppuvuoden kokonaistavoitteena onkin olla 10kg kevyempi.Itselle lasten kanssa kotona ollessa suurin ongelma on säännöllisen ateriarytmin puuttuminen. Mulla se johtaa helposti siihen leivän mussuttamiseen ja herkkujen syömiseen. Nyt sille tehdään loppu ja painonpudotuksen lisäksi tavotteena on saada koko ruokavalio kuntoon ja ennenkaikkea syödä jälleen säännöllisesti ja terveellisesti pitkin päivää.

Superdieetissä nettiin tulee joka viikko vaihtuva ruokavalio, jossa on grammalleen mitä milläkin aterialla syödään. Lisäksi on kahden viikon välein vaihtuva treeniohjelma. Treenin voi tehdä salilla tai kotona. Netistä löytyy hyvät ohjeet ja videot kotijumppaankin. Itsellä tarkoitus on jatkaa kaksi kertaa viikossa salilla käyntiä ja ottaa tähän lisäksi kaksi kotijumppaa ja mahdollisimman monta lenkkiä. Ruokien punnituksessa on vähän totuttelua, mutta muuttuu varmasti pian rutiiniksi!

Löytyykö muita Superdiettaajia, uusia tai vanhoja?

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun olet lähtenyt mukaan! itsekin mietin osallistumista, mutta en sitten uskaltanut, kun pelkäsin, että en ehdi panostamaan dieettiin kunnolla vauva-arjen keskellä (vauva nyt 4kk). Lisäksi pelkäsin, että dieetti vaikuttaisi maidontuotantoon. Eli selityksen makua täällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeissa sanotaan, että jos on raskaana tai imettää niin voisi noudattaa miesten ruokavaliota, jossa ruokamäärät ovat suuremmat. Meillä tytöt ovat korvikkeella, joten ei tarvitse nyt tuota miettiä. Jos vielä imettäisin, niin en varmaan itsekään olisi vielä aloittanut diettiä. :) Mutta nää on vähän sellasia, että kannattaa miettiä omaa jaksamista ja aloittaa, kun itsestä tuntuu hyvältä! :) Mulla se hetki oli ehdottomasti nyt ja hyvillä fiiliksillä aloitetaan projektia! :)

   Poista
 2. Hienoa - noin hyvillä ohjeilla onnistut varmasti! Diettijutut kiinnostavat aina. Itse imetän vielä ja keksin toistaiseksi muitakin (teko)syitä toimeen tarttumisen esteeksi, mutta seuraan mielenkiinnolla projektisi etenemistä. Ehkä seuraan sitten esimerkkiäsi muutaman kuukauden päästä :-). Toivoo: ikuinen laihduttaja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kuullut useista hyvistä onnistumisista. Periaatteessa, jos ohjeita noudattaa, pitäisi tämän olla aika idioottivarma tapa saada kiloja pois. Ja toivottavasti tämän myötä saa taas ateriarytmin kohdilleen!

   Mulla on oikeastaan ensi kertaa elämässäni oikeasti tarvetta laihduttaa tälleen enemmän, esikoisestakin tulleet kilot lähtivät vähän kuin itsestään. Ja ajattelin, että jos nyt jatkaa niiden tekosyiden keksimistä, on kilot tulleet jäädäkseen! On siis tartuttava härkää sarvista! ;)

   Laittelen raporttia vaikka dieetin puolivälissä ja sitten 6 viikon jälkeen! :)

   Poista