maanantai 18. elokuuta 2014

Lahjaidea isovanhemmille

Omille vanhemmille, isovanhemmille ja yleensäkin vähän vanhemmalle väelle on kauhean vaikea keksiä lahjoja. Tuntuu, että heillä on jo kaikkea ja aina sanotaan, että mitään ei saa ostaa lahjaksi.

Mielestäni parhaita lahjoja onkin itse tehdyt tai lasten tekemät lahjat. No, meidän lapset ovat vielä niin pieniä, että eivät osaa itse mitään askarrella, mutta varmasti myöhemmin tulemme antamaan lahjoiksi jotain lasten tekemää. Esikoisen syntymän jälkeen olen kuitenkin suosinut valokuvista teetettyjä lahjoja.

Lasten toinen isomummo täytti 75 vuotta ja lahjaksi teetimme Ifolorin kuvakirjan, jossa kuvia hänen lapsenlapsenlapsistaan. Nyt saa isomummo esitellä tuttavilleen kuvia yksien kansien välistä. Tämä isomummo myös asuu satojen kilometrien päässä ja näkeekin lapselapsenlapsiaan vain muutaman kerran vuodessa, joten kirjasta on varmasti iloa hänelle itselleenkin.Paketointiin sopii hyvin ylijäämätapetit!

Omille vanhemmilleni olen siskoni kanssa teettänyt joululahjaksi muutamana viime vuonna kuvakalenterin, jossa kuvia meidän esikoisesta ja siskon tyttärestä. Tästä on tykätty ja varmasti tulee jäämään perinteeksi. Tietävät mitä saavat lahjaksi, mutta onpahan joka vuosi uudet kuvat ja joka vuosihan sen uuden kalenterin tarvitseekin! Myös itsellemme olen teettänyt kalenterin pojan kuvilla. Tänä vuonna saadaankin sitten myös meidän tyttöjen kuvia kalenteriin.Mitä te tykkäätte tällaisita lahjoista? 
Mitä te annatte isovanhemmille tai omille vanhemmillenne lahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti