lauantai 2. elokuuta 2014

Ison pojan huone

Saatiin vihdoin aikaiseksi tilata pojalle isojen poikien sänky ja päädyttiin jatkettavaan Emma-sänkyyn. Sänky tilattiin Veken kalusteesta. Samalla meni uusiksi petivaatteet. Ihanaa, kun vihdoin saatiin käyttöön nuo valloittavat Bo Boot!Siirsin samalla pojalle yöpöydäksi yläkerran käytävällä olleen pienen lipaston. Sopii hyvin pojan huoneen ilmeeseen. Yöpöydän yläpuolelle laitettiin Ikean hylly, joka ei tähän kotiin oikein muualle ole sopinutkaan. Kiva, kun saatiin kaapin perältä tämäkin käyttöön. Kannattimet on alunperin kolmelle hyllylevylle, mutta tuntui tuohon liian korkealta, joten mies sahasi kannattimet lyhyemmiksi ja päädyttiin vain kahteen hyllyyn. Kevyemmän näköinen ja sopii tuohon hyvin!

Pientä tuunausta koki myös Ikean hyllykkö, joka on nyt tilapäisesti ollut pojan huoneessa. Hyllykkö sai kanteensa autoratatarraa. Äiti on tyytyväinen päivitettyyn ilmeeseen ja poika tykkää tässä leikkiä pikkuautoillaan. Menettelee siis taas toistaiseksi. Haaveena olisi kyllä korvata tämä hyllykkö jollain kivalla lasten pöydällä ja tuoleilla.
Huone on kyllä nyt ihan eri näköinen. Oikea ison pojan huone!

4 kommenttia:

 1. Siis ihana! Aivan upea :) Mullakin odottelee pari metriä boboota ompelua, vielä kun keksisi mitä ihmettä siitä tekee! Kahta päiväpeittoa siitä ei saa millään enkä toisaalta raaski leikata sitä tyynyiksi tms. Mutta tuota autoratatarraa on ihan pakko saada meidän autofanien iloksi. Joten kerro mistäpä sitä saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Johanna! :) Tee boboosta joku iso kankainen lelukori, pahvista vahvistukset, että pysyy pystyssä! :)

   Teippi on kohta varmaan jo pari vuotta vanhaa, jokin muistikuva olisi, että olisin tilannut sen Kimperi Storesta, mutta en nyt äkkiseltään löytänyt sitä heidän valikoimistaan. Googlaamalla Donkey Products road tape tulee jotain hakutuloksia. Ja Donkey Productsin omilta sivuilta löytyy myös hauskaa junaratateippiä! :)

   Poista
  2. Hei hyvä idea! täytyykin alkaa kehittelemään jotain tuon suuntaista. ei aina jaksaisi tehdä vaan verhoja :D

   Junaratateippi kuulostaa kyllä ihan musthave-jutulta, täytyykin tutustua paremmin noihin tuotteisiin!

   Poista
  3. Alkoi kyllä itseäkin houkuttaa tuo junaratateippi! Hauskan näköistä. :)

   Mä tein edelliseen kämppään pojan huoneen lattiaan autoratateipistä radan ja mustasta ja valkoisesta kontaktimuovista parkkipaikan. Se oli myös tosi hauska! Taitaakin näkyä tuossa mun valokuvia puhelimen kätköistä postauksessa.

   Poista