perjantai 18. heinäkuuta 2014

Poolpartyt ja helppo kesäherkku

Kuuman kesäpäivän kunniaksi vilvoiteltiin eilen - tai siis lapset vilvoittelivat - uudessa Granitin altaassa. Katselin tätä mustaa allasta jo alkukesästä sillä silmällä, mutta jotenkin jäi ostamatta ja nyt viimeksi Helsingissä käydessäni muistin vihdoin tämän hakea. Oli sopivasti kaikki uimalelut -50%.


Poika sai seurakseen naapurin vuotta vanhemman pojan ja ei ollut riemulla rajaa edes siinä vaiheessa, kun allasta vasta täytettiin! 


Baywatchin paikka oli tuossa lepotuolissa kera uuden Avotakan. Ihana seurata lasten riemua ja jutustelua ja nauttia auringosta!


Vesileikkien jälkeen maistui vesimelonit ja mehu! Äiti oli vähän liian hidas kameran kanssa ja pienen herkkusuun sormet iskivät jo kiinni... Vesimeloni on kyllä pojan suurta herkkua!

Illalla lasten simahdettua ennen yhdeksää nautittiin vielä lasit viiniä ilta-auringossa ja herkuteltiin nopealla ja helpolla kesäherkulla.Pohjalla kaurakeksin muruja, marenkeja ja kermavaahtoa, päällä mansikoita ja pensasmustikoita.
Nam!

Huomenna tytöt menevät hoitoon toisen kummille, jolla itselläänkin kaksoset. Päästään viettämään laatuaikaa pojan kanssa keskenään Korkeasaareen.
Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti