tiistai 3. kesäkuuta 2014

Yksityiskohtia sisustuksessa - sähkökalusteet

Sähkökalusteissa, eli kytkimissä ja pistorasioissa on nykyään paljon valinnanvaraa, joilla oman kodin saa entistä persoonallisemmaksi. Vaihdettiin kotimme vanhat kellastuneet kalusteet Schneiderin Primo malliin. Malli on melko simppeli, mutta musta väri tuo siihen vähän enemmän näköä.
 
 
Näitä on vaikka mitä hauskoja ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Kuviolliset kehykset ovat omaan makuuni liian villejä, mutta lasiset ja harjatusta teräksestä tehdyt kehykset ovat todella tyylikkäitä ratkaisuja. Vanhoihin taloihin sopii tuo ihana pyöreä retromalli!
 

Kuvat täältä

 
Myös pelkkään kehykseen voi valita jonkin sisutukseen sopivan värityksen.
 
Kuva täältä
 
 
 
Kuva täältä
 
 
Tällaisilla pienillä yksityiskohdilla saa viimeisteltyä sisustuksen. Joka huoneeseen voi valita vaikka erilaisen, ehkä nuo karkkikehykset sopisivat vaikka lastenhuoneisiin!

 

2 kommenttia:

 1. Hyvä huomio, että noi sähköjutut voi vaihtaa. Ei ole itsellä tullut aikaisemmin mieleen ja siksi meillä onkin rumat kellertävät sähköjutut vaikka asunto onkin muuten pintaremontoitu.

  Kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Noi on kyllä sellaisia kivoja yksityiskohtia, joilla saa viimeistellyn ilmeen. Nyt vaan miettimään, mikä sopisi teidän tyyliin! :)

   Poista