perjantai 6. kesäkuuta 2014

Vanhoja aarteita

Tykkään yhdistellä sisustuksessa uutta ja vanhaa ja kodissamme onkin Ikeaa, perintökalusteita ja kirpparilöytöjä sulassa sovussa. Vanhoista esineistä ja huonekaluista mieluisimpia ovat miehen mummolta saadut arkku ja matkalaukku, pojan huoneen vanha astiakaappi (huuto.netistä) sekä Tuoligalleriasta ostettu vanha nojatuoli. Nämä tulevat varmasti kulkemaan mukanamme ikuisesti ja toivottavasti kelpaavat vielä joskus lastemme koteihin.
 

Tästä arkusta oli tarkoitus tehdä lelusäilytys olohuoneeseen, mutta oltuaan vuosikymmeniä puolilämpimässä varastossa mieheni mummolassa, on sen sisälle pinttynyt ikävä haju, jota en lukuisista pesuyrityksistä ja tuuletuksesta ole saanut pois. Arkku jääköön siis kauniiksi sisustuselementiksi. Tämä on myös pojan lempparipaikka asella pikkautoja riviin.
 

Pienestä vanerisesta matkalaukusta löytyy mieheni mummon käsin kirjoittamat nimikirjaimet. Myös tämä on meillä pelkkänä koristeena, näyttää kivalta eteisen kaappien päällä.
 
 
Pojan huoneen kaapista kirjoitin aiemmin jo täällä. Kaappi on kaunis, mutta vaatisi tosiaan pientä kunnostusta. Kaapin päällä on vanhoja Aarikan riemuraita purkkeja.
 
 
Tuoligalleriasta (klik) ostettu nojatuoli oli edullinen harjoittelijan verhoilema löytö. On muuten ehkä paras tuoli ikinä istua!

Millaisia vanhoja aarteita muilta löytyy?

6 kommenttia:

 1. Voi rakkaus, että ihastuin tähän sun blogiin!
  Kiva kun kommentoit, löytyi tällainenkin aarre! Seurailemaan jään ihan ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! :) Mä taas oon ollut ihastunut sun blogiin jo pidemmän aikaa, teillä on niin suloiset pojat! <3

   Kiva, jos jäät seuraamaan! :)

   Poista
 2. Nellin blogin kommenttia seuraamalla löysin tänne ja olen koukussa.

  VastaaPoista
 3. Heh, en siis ole ainoa joka on koukussa :D Mä oon muuten varma, että meillä on kotona kaks tuollaista tuolia mistä tuo teidän tuoli on muokattu. Aivan saman mallinen, punaista nahkaa on päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tosiaan luulen, että tämä on alunperin ollut nahkajäljitelmäverhoiltu, sellainen tikattu. Eikö vaan olekin hyvä istua? :)

   Poista