torstai 26. kesäkuuta 2014

To do:

Mä rakastan suunnittelua, organisointia ja listojen tekemistä. Mistä ei voisi tehdä listaa?! Miehellä alkaa kesäloma ensi viikon jälkeen ja aloin suunnitella ohjelmaa koko porukalle. Tässä top10:
1. Lintsille:
Poika pääsi jo viime vuonna ekan kerran lintsille ja tykkäsi kovasti. Siellä on ilmaisia laitteita ihan pienille, joten ei tarvinnut edes ranneketta ostaa. Uskon, että tämä on menestys tänä vuonna!

2. Korkeasaareen:
Myös korkeasaaressa tuli käytyä jo viime kesänä, mutta se on kyllä ihan kiva retkikohde pienten kanssa joka vuosi.

3. Mökille:
Mun vanhemmilla on mökki Tammisaaressa ja siellä tulee käytyä joka vuosi useamman kerran. Se on kivan lähellä, niin voi mennä vaikka vaan yhdeksikin yöksi. On joskus käyty ihan vaan päiväretkelläkin. Tammisaaren keskustakin on ihana, oikea kesäkaupunki!4. Miehen mummolaan:
Miehen mummola on Keski-Suomessa useamman tunnin ajomatkan päässä, joten sinne ei ihan yhdeksi yöksi viitsi lähteä. Tärkeää ajotus ja tarpeeksi viihdykettä pojalle automatkan ajaksi!


5. Omaa aikaa:
Puolin ja toisin. Äidille se tarkoittaa ainakin kampaamokäyntiä ja hierontaa! Ah, en malta odottaa!


6. Kotieläinpuistoon:
Viime vuonna käytiin Fallkullassa, mikä oli tosi kiva. Samalla reissulla käytiin Malmin lentokentällä katsomassa lentokoneita. Poika oli silloin vuoden ja ihan innoissaan! Ehkä sama reissu tänä vuonna!7. Piknikille, rantsuun, puistoon...
Niitä perusjuttuja koko perheen voimin, ilman kiirettä minnekään.

8. Sisustusjuttuja:
Varastossa odottaa ainakin nippu heinäseipäitä diy-projektiin. Ja pari vanhaa ikkunanpokaa. Josko näitä projekteja saisi eteenpäin...

9. Muumimaailmaan
Tämän kesän "the" reissu. Muumit kiinnostavat, joten toivotaan, että parivuotias saa tuolta jo jotain irti!

10. Kavereita & grillailua:
Ehdottomasti lisää näitä kivoja grillauspäiviä kavereiden kanssa!


Eiköhän näillä suunnitelmilla neljä viikkoa hurahda taas ennätysvauhtia!

Bonuksena  junnusängyn ostaminen ja pojan opettaminen nukkumaan siinä! Toivotaan, että vältytään juoksurumbalta eikä poika välittäisi, että sängystä pääse itse pois!

Toivottavasti nämä säät myös vähän paranisivat!Kuvituksena kuvia sateiselta sunnuntailta Matinkylän rannasta. Yksi mun lempipaikkoja Espoossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti